LLM in migratierecht en -beleid

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom studeren LLM Migratierecht en Beleid aan de Middlesex University?

De School of Law aan de Middlesex University is de thuisbasis van een aantal internationaal erkende deskundigen op het gebied van migratie, met inbegrip van decaan van de School Professor Joshua Castellino, die de 8e zitting van de VN Forum on Minority Issues voorgezeten, en Associate Professor Dr Helena Wray . Samen met haar collega, hoogleraar Gender, Migratie en Burgerschap Elenore Kofman, heeft Dr Wray migratie onderzoek in opdracht van het Bureau van de Children's Commissaris voor Engeland uitgevoerd.

Met een sterk gevoel van sociale rechtvaardigheid in de kern en de bekende Europese rechten van de mens Advocacy Center op basis van de site, de school is een kracht voor positieve actie op het gebied van internationale migratie beleid.

cursus hoogtepunten

  • Een interdisciplinair onderwijs team biedt juridische en sociale / politieke wetenschappen inzichten in migratie
Leer van academici met een ruime ervaring en een internationale reputatie waarvan baanbrekend onderzoek de gevolgen van het beleid op nationaal niveau

Er kunnen ook stagemogelijkheden in nationale en internationale organisaties zoals de Verenigde Naties of de Europese Human Rights Advocacy Center op de campus.

Laatst bijgewerkt op December 2016

Over de school

Aan de Middlesex University, onze studenten de eerste plaats komen. Als een vooruit denken, globaal universiteit, machtig we studenten van alle achtergronden door het verstrekken van de mogelijkheden ... Lees meer