Waarom studeren LLM Migratierecht en Beleid aan de Middlesex University?

De School of Law aan de Middlesex University is de thuisbasis van een aantal internationaal erkende deskundigen op het gebied van migratie, met inbegrip van decaan van de School Professor Joshua Castellino, die de 8e zitting van de VN Forum on Minority Issues voorgezeten, en Associate Professor Dr Helena Wray . Samen met haar collega, hoogleraar Gender, Migratie en Burgerschap Elenore Kofman, heeft Dr Wray migratie onderzoek in opdracht van het Bureau van de Children's Commissaris voor Engeland uitgevoerd.

Met een sterk gevoel van sociale rechtvaardigheid in de kern en de bekende Europese rechten van de mens Advocacy Center op basis van de site, de school is een kracht voor positieve actie op het gebied van internationale migratie beleid.

cursus hoogtepunten

  • Een interdisciplinair onderwijs team biedt juridische en sociale / politieke wetenschappen inzichten in migratie
Leer van academici met een ruime ervaring en een internationale reputatie waarvan baanbrekend onderzoek de gevolgen van het beleid op nationaal niveau

Er kunnen ook stagemogelijkheden in nationale en internationale organisaties zoals de Verenigde Naties of de Europese Human Rights Advocacy Center op de campus.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van Middlesex University London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
8,500 GBP
International vergoedingen: £ 12.500