LLM in het bankwezen, corporate en financieel recht

Fordham University School of Law

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM in het bankwezen, corporate en financieel recht

Fordham University School of Law

Studenten op zoek naar de LLM in Banking, Corporate, en Recht Finance verwerven van een verfijnde appreciatie van de corporate structuur, een goed begrip van de wetten met betrekking tot de kapitaalmarkten en financiële instellingen, en echte inzicht in de doelstellingen en strategieën van de Amerikaanse executives en zakelijke advocaten.

In dit programma, studenten zich inschrijven in de kern van cursussen, waaronder Corporations, International Banking Law, bankwet, of financiële instellingen en kiezen uit een breed scala van aanvullende cursussen in bedrijven, bank- en financieel recht en aanverwante onderwerpen. Door middel van deze cursussen, studenten verkennen gebieden zoals faillissement, corporate finance, corporate governance, de vennootschapsbelasting, grensoverschrijdende insolventie, fusies en overnames, en zekerheden regelgeving en handhaving.

Opleidingsspecifieke verplichte vakken

De 24-credit minimum moet bevatten 12 studiepunten van specialisatie distributie cursussen goedgekeurd voor de Banking, Corporate, en Recht Finance programma.

Bedrijven en ten minste één van de volgende Core Distribution Cursussen: de 12-credit Specialisatie Distribution Course eis moeten de volgende Core Course zijn onder meer:

  • Bankiersrecht
  • internationaal bankwet
  • Financiële Instellingen I
  • Financiële Instellingen II

We raden studenten aan dit programma register voor bedrijven tijdens hun eerste semester van de studie (of kort daarna voor deeltijdstudenten), als Corporations een conditio sine qua non voor veel andere cursussen van belang kunnen zijn.

Merk op dat de studenten geen krediet kunnen krijgen voor zowel de bankwet en Financiële Instellingen ik, omdat ze in wezen hetzelfde materiaal te dekken. Financiële Instellingen I en Financiële Instellingen II zijn onafhankelijk cursussen en studenten kunnen een of beide te nemen, in willekeurige volgorde.

Resterende credits nodig om de 12-credit Specialisatie Distribution eis te voldoen moet worden gekozen uit de brede selectie van Specialisatie Distribution cursussen goedgekeurd voor de Banking, Corporate en Finance Law programma

EXTRA verplichte vakken

Voor studenten die niet over een JD diploma van een Amerikaanse wet naar school te houden, worden de volgende cursussen ook vereist:

  • Inleiding tot het Amerikaanse rechtssysteem *
  • Juridisch schrijven en Onderzoek voor LLM Studenten
  • Inleiding tot de US Advocatuur
  • Minstens 6 studiepunten van Content Outline cursussen

Studenten zijn verplicht om inleiding te nemen om de Amerikaanse rechtssysteem en Juridisch schrijven en Onderzoek voor LLM studenten tijdens hun eerste semester van de studie in het LLM programma.

Een Opmerking met betrekking tot Cursus Selectie voor Part Time Studenten

Het LLM programma streeft ernaar om ervoor te zorgen dat er een breed scala aan cursussen beschikbaar in de avond in elk van onze LLM gebieden van specialisatie, en ervoor te zorgen dat de studenten in staat zijn om hun programma te voldoen binnen hun gewenste tijdsbestek voor de voltooiing zal zijn. Toch zou het onmogelijk zijn om ervoor te zorgen dat een specifieke cursus wordt aangeboden op een tijdstip dat is handig om alle studenten. Wij raden u aan om te kijken naar de schema's uit het verleden semesters, beschikbaar op de website van de registrar, om een ​​gevoel van wat cursussen aan te bieden in de toekomst te krijgen (te merken, natuurlijk, dat het schema varieert van een semester naar de volgende).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates