Lees de Officiële Beschrijving

Doorbraken in de wetenschap, technologie en communicatie hebben geleid tot juridische uitdagingen nooit eerder geconfronteerd - uitdagingen van de mondiale proporties voor de leiders van morgen. Suffolk Law's LL.M. in Global Law and Technology zal u helpen om deze uitdagingen en voor te bereiden op de toekomstige praktijk van het recht.

Gemaakt in 2002, Global Law and Technology programma Suffolk was de eerste in zijn soort in de Verenigde Staten: een LL.M. het combineren van verschillende specialisaties in een programma. U kunt ervoor kiezen zich te specialiseren in een van de vier gebieden hieronder, of kiezen uit een breed scala aan cursussen om uw eigen professionele programma te kiezen: - Intellectuele Eigendom en Informatie Technologie Recht - Biotechnologie en Gezondheidsrecht - International Law and Business - US Law and Legal Methoden

Vereisten

Toelating tot onze Master of Laws programma's is gebaseerd op algemene academische prestaties met bijzondere nadruk op de wet school academische prestaties, werkervaring, ernst van het doel, brieven van aanbeveling, hervatten en persoonlijke verklaring van de student.

LLM IN GLOBAL Law and Technology: TIJDSCHRIFT VAN HIGH TECH WET

Nieuwste Honor Board Suffolk University Law School, de Journal of High Technology Law (JHTL), is een ideale locatie voor studenten om stukken te publiceren over onderwerpen variërend van intellectuele eigendom aan communicatie en media, computer wet, en internet vraagstukken.

Ingeschreven LL.M. studenten hebben de exclusieve mogelijkheid om de JHTL treden door middel van een samenwerkingsovereenkomst tussen de LL.M. programma en de JHTL. LL.M. studenten moeten door Bridgett Sandusky, directeur van Graduate Law programma's, waarna ze een eerder geschreven essay, artikel of papier moet indienen ter beoordeling en goedkeuring door de Editor-in-Chief en de redactieraad van de JHTL worden voorgedragen. Om een ​​speciale LL.M. verkrijgen personeelslid onderscheid, de LL.M. student dient een voorstel voor een nieuw artikel, paper of essay van de Editor-in-Chief en de redactieraad van de JHTL worden goedgekeurd dienen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Suffolk University Law School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019