LLM in algemene studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Masters of Law: General Studies

Programma overzicht

De Algemene Studies LL.M. Program biedt advocaten en juristen de flexibiliteit om een ​​breed scala aan juridische vakken studeren of zich richten op specifieke rechtsgebieden. Degree kandidaten ontwerpen hun eigen studie op basis van hun behoeften en doelstellingen.

Degree overzicht

De Algemene Studies LL.M. graad wordt verdiend door het succesvol afronden van 24 krediet uur met een totale cumulatieve Grade Point Average van 3,0 of hoger.

Wetenschappelijke Schrijven voor LL.M. Studenten is een twee-krediet cursus nodig is voor General Studies LL.M. graad kandidaten. (Deze cursus wordt afgezien indien Wetenschappelijke Schrijven met succes werd afgesloten als een JD student.) De resterende 22 electieve credits bestaan ​​uit JD klassen en niet meer dan zes studiepunten van LL.M. opleidingsonderdelen uit andere programma's. Studenten kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan een Externship verdienen maar liefst vier credits. Sommige cursussen zijn mogelijk beschikbaar in de klas en afstandsonderwijs omgevingen.

Een LL.M. student ingeschreven in een JD electieve wordt beschouwd als een "JD Plus" class.

De LL.M. student wordt verwacht dat de JD cursus eisen te voltooien en te voorzien van een aanvullende LL.M. papier of project dat betrekking heeft op het onderwerp klasse. De aanvullende papier of project is een Graduate Program eis om de academische verwachtingen van een afgestudeerde student te vervullen. De "plus" gedeelte van de klasse aan het einde van de looptijd ingediend.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School is a private, non-profit, independent law school accredited by the American Bar Association and the Higher Learning Commission.

Western Michigan University Thomas M. Cooley Law School is a private, non-profit, independent law school accredited by the American Bar Association and the Higher Learning Commission. Lees Minder