LLM Fiscaal recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LLM in fiscaal recht

De rechtenstudie heeft een lange traditie van kracht op het gebied van federale belastingen. Het graduate taxation-programma, voor voltijdstudenten of deeltijdstudenten, is een uitgebreid, geavanceerd programma voor advocaten die zich willen specialiseren in de fiscale praktijk. Het richt zich niet alleen op technische beheersing van de belastingwetgeving, maar ook op bredere kwesties van fiscaal en fiscaal beleid. De meeste cursussen in het curriculum bieden enquêtes op enquêteniveau voor onderwerpen die meestal niet worden behandeld in JD-niveau-belastingcursussen. Daarnaast ontwikkelen geavanceerde cursussen diepgaande, praktijkgerichte expertise.

Cursussen worden gegeven door de faculteit van de rechtenstudenten en door adjunct-hoogleraren en docenten die ervaring hebben met het uitoefenen van belastingspecialisten in advocatenkantoren en ondernemingsrechtafdelingen in Dallas. Om werkstudenten tegemoet te komen, worden veel belastingcursussen aangeboden in de vroege ochtend, de late namiddag en tijdens de avond.

21432_Prof._Hanna.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Graad eisen

Om de LL.M. te ontvangen (Fiscaliteit) diploma moet de student aan alle van de volgende eisen voldoen:

(A) Verblijf in de School of Law voor niet minder dan twee termijnen als een voltijdstudent en niet minder dan drie termen als een deeltijdstudent. Voltijdstudenten in dit programma kunnen beginnen met hun studie in de herfst of in de lente.

(B) Voltooiing van 24 termijnen in cursussen, seminars of onderzoek en schrijven. Van deze 24 termijnen moeten 18 kredieturen zich in het belastinggebied bevinden. Verplichte cursussen zijn Tax Accounting, Taxation and Fiscal Policy, en Tax Practice and Professional Responsibility. Met voorafgaande goedkeuring van de Commissie Graduate Legal Studies, kan een student vier van de vereiste 24 mandaten nemen in graduate programma's van Dedman College (SMU's school voor humaniora en wetenschappen), in Perkins School of Theology, of in de Cox School of Bedrijf. De student ontvangt wetsschoolcertificering bij voltooiing van alle werkzaamheden naar tevredenheid van de instructeur, maar de cijfers worden niet berekend in het gemiddelde van de wet van de studentenschool. De student kan worden toegestaan ​​om gericht onderzoek te doen voor een beoordeeld papier van één tot drie uur als hij of zij een facultaire sponsor kan behalen.

(C) Een student die deelneemt aan het programma moet een gemiddelde van C of 2,00 hebben op alle cursussen. De vereiste GPA van C of 2,00 moet binnen de eerste 24 kredieturen worden verkregen. Een student ontvangt geen credit voor een cursus of seminar waarin zijn of haar cijfer lager is dan D of 1.00.

(D) Voltooiing van alle vereisten binnen 36 maanden vanaf de datum van eerste inschrijving als een student rechten afgestudeerd. Een kandidaat die zich onafgebroken heeft ingeschreven voor een deeltijdstudent heeft echter 60 maanden om aan alle vereisten te voldoen.

21436_HSJ_82242.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Hoe aan te vragen

Toelatingseisen

Toelating tot dit programma is door selectie. Een kandidaat voor toelating tot de LL.M. in de opleiding Fiscaliteit moet een JD-diploma hebben. Als u zich aanmeldt voor dit programma en u bent een internationale student, moet u ook voldoen aan de toelatingscriteria voor de LL.M. voor Buitenlandse Law School Graduates.

Applicatievereisten

Aanvragers van de LL.M. programma's moeten het volgende indienen:

 1. voltooide aanvraag,
 2. persoonlijke verklaring,
 3. cv (curriculum vitae),
 4. twee aanbevelingsbrieven in het Engels,
 5. $ 75 (US dollars) niet-restitueerbare aanvraagkosten betaald aan SMU Dedman School of Law , die wordt afgezien van internationale studenten die daarom verzoeken, en
 6. gecertificeerde transcripties van niet-gegradueerden en wetsscholen.

Afschriften moeten rechtstreeks naar uw SMU Dedman School of Law Office of Graduate Legal Studies worden gestuurd.

Internationale aanvragers

Kandidaten voor wie Engels niet de primaire taal is, moeten de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of het International English Language Testing System (IELTS) afleggen. Informatie over de twee tests is beschikbaar op www.ets.org of www.IELTS.org. De instellingscode van SMU voor de TOEFL is 6660, afdelingscode 03. Er is geen instellingscode voor de IELTS. De TOEFL- of IELTS-score moet rechtstreeks aan SMU worden gerapporteerd.

Deadline van de aanvraag

Aanvragen voor LL.M. programma's worden continu verwerkt. Het is in uw belang om uw aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen. Kandidaten voor herfst (augustus) moeten vóór 1 april zijn afgestempeld. Alle ondersteunende documentatie moet vóór 15 april zijn ontvangen.

Aanvragen voor deelname aan de lente (januari) moeten uiterlijk op 1 oktober zijn afgestempeld. Alle ondersteunende documentatie moet uiterlijk op 15 oktober zijn ontvangen. Laattijdige aanvragen worden geval per geval aanvaard. Aanvragen worden na voltooiing beoordeeld en kort daarna worden beslissingen genomen.

Gespecialiseerde cursussen

De volgende lijst illustreert de diversiteit en diepgang van cursussen aangeboden aan de Dedman School of Law op het gebied van belastingen en aanverwante gebieden. Aanvragers moeten er echter rekening mee houden dat de rechtenstudie niet elke cursus of elk jaar al deze cursussen en seminars aanbiedt. Andere verwante cursussen die hieronder niet worden vermeld, kunnen ook elk jaar op eenmalige basis worden aangeboden.

 • Geavanceerde vennootschapsbelasting
 • Bedrijfsplan
 • Vennootschapsbelasting
 • Criminele belastingfraude
 • Gericht onderzoek in belastingen
 • Estate, Gift en inkomstenbelasting van Trusts en Estates
 • Estate planning en praktijk
 • Federale belastingprocedures I en 11
 • Internationale belastingen I
 • Internationale belastingen 11
 • Juridische boekhouding
 • Partnerschapsbelastingen
 • Staats- en lokale belastingen
 • Belastingadministratie
 • Fiscale praktijk en professionele verantwoordelijkheid
 • Belastingen en fiscaal beleid
 • Belasting van uitgestelde compensatie
 • Belasting van professionele en nauw aangehouden bedrijven
 • Belasting van eigendommen
 • Testamenten en Vertrouwen

Meer informatie over SMU Dedman School of Law

Financiële hulp

Het SMU Financial Aid Office is beschikbaar om studenten te helpen bij het verkrijgen van studieleningen.

Beurzen

SMU zal een beperkt aantal gedeeltelijke beurzen toekennen aan LL.M. kandidaten. We hebben geen aparte aanvraag voor LL.M. beurzen. Uw toelatingsaanvraag dient als uw beursaanvraag.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Over

SMU Dedman School of Law , opgericht in 1925, is een eersteklas privé-rechtsschool in Dallas, Texas, en ligt in een met bomen omzoomde wijk, op slechts enkele minuten van het stadscentrum. Opgericht in 1949, hebben de rechtenstudies van de rechtenacademie een belangrijke rol gespeeld bij het opleiden van enkele van de belangrijkste leiders over de hele wereld. We zijn trots op ons wereldwijde alumninetwerk - meer dan 2.000 afgestudeerden uit 80 landen met vooraanstaande posities in de overheid, de rechtspraktijk, het bedrijfsleven, de rechterlijke macht en het juridische onderwijs wereldwijd.

SMU Dedman Alumni Networkfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Uitzonderlijke Graduate Degree-programma's

SMU Dedman School of Law biedt graduate degree-programma's voor zowel Amerikaanse als buitenlandse getrainde advocaten.De LL.M. en SJD-programma's verbeteren loopbanen in de privépraktijk van recht, onderwijs en openbare dienstverlening door het aanleren van analyse- en probleemoplossende vaardigheden om te voldoen aan de complexe eisen van onze wereld. De programma's vergroten het begrip van de student van juridische theorie en beleid, verbreden de juridische horizon van de student en stimuleren de ontwikkeling van juridisch onderzoek en schrijfvaardigheid.

Studeren in Vibrant Dallas, Texas

SMU Dedman Law biedt internationale studenten de mogelijkheid om deel uit te maken van een levendige, diverse, wetenschappelijke gemeenschap met het voordeel van studeren in Dallas - niet alleen een internationaal zakencentrum, maar een dynamisch cultureel centrum dat zich halverwege de oost- en westkust van de Verenigde Staten bevindt. Staten in een regio die bekend staat om zijn milde, zonnige klimaat. Dallas is de negende grootste stad en de Dallas / Ft. Worth metroplex is het op drie na grootste grootstedelijk gebied in de Verenigde Staten. Het is een verfijnde stad met een bloeiende arbeidsmarkt, hoge levenskwaliteit en relatief lage kosten van levensonderhoud. Het is een geweldige plek om te wonen en te studeren!

Wereldwijd erkende faculteit

De faculteit omvat wetenschappers en innovators op verschillende gebieden, waaronder constitutioneel recht, ondernemingsrecht, strafrecht, milieurecht, gezondheidsrecht, intellectuele eigendom, nationale beveiligingswetgeving, olie- en gaswetgeving, publiekrecht en fiscaal recht. Deze geleerden zetten regelmatig de wereld in door te verschijnen voor congrescommissies, werken samen met nationale en federale regelgevende instanties, pleiten voor nationale en federale rechtbanken, werken met bedrijfsleiders en non-profitorganisaties en verschijnen regelmatig in de media om hun onderzoek te vertalen of commentaar te geven op belangrijke verhalen van de dag. Rechten studeren aan SMU geeft studenten toegang tot een uitzonderlijke faculteit die zich bezighoudt met tijdige en geavanceerde onderzoeken vaak op basis van jarenlange ervaring.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Leerervaring

Naast ons gevarieerde curriculum, worden studenten uitgenodigd om gebruik te maken van de vele activiteiten buiten het klaslokaal. Bij SMU Dedman Law wordt je leerervaring verrijkt door het hele jaar door internationale conferenties en lezingen, waarbij prominente internationale figuren naar de campus worden gebracht om actuele wereldwijde juridische kwesties te bespreken. International LL.M. studenten volgen lessen met Amerikaanse JD-studenten en nemen deel aan ons van Court-programma - een programma dat wordt geïntroduceerd tijdens de oriëntatie waarbij studenten in kleine groepen met klasgenoten, faculteitsleden, studentenleiders, loopbaanadviseurs en alumni verbinding maken voor een community-ervaring gedurende hun hele SMU Dedman School of Law . Een lid van de faculteit zal dienen als uw persoonlijke academische adviseur. Het beoefenen van advocaten van de afdeling Internationaal recht van de Dallas Bar Association dient ook als mentor voor onze studenten.

Internationaal prominente alumni

Internationale afgestudeerden van SMU Dedman School of Law hebben over de hele wereld impact gemaakt. Ons internationale alumni-netwerk omvat meer dan 2000 afgestudeerden in meer dan 80 landen. Deze professionals zijn te vinden op het hoogste niveau van de overheid, de juridische praktijk en het bedrijfsleven. De internationale alumni van SMU vertegenwoordigen een breed spectrum van juridische systemen, waaronder die uit Midden- en Zuid-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Zuidoost-Azië, China, het Midden-Oosten en de Pacific Rim. We streven naar wereldwijde geografische diversiteit in onze studenteninschrijvingen en bieden een hoge mate van individuele aandacht en ondersteuning voor elke internationale student.

Sobchok Sukharomna '81

President van het Hooggerechtshof, Thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International Legal Consultant voor Mackenzie & Albritton LLP

De eervolle SM Krishna '59

Minister van Buitenlandse Zaken voor India (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Voormalige Amerikaanse ambassadeur in Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Voorzitter en president, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Voormalig decaan, rechtenfaculteit van Qatar

Jinsung Lee '88

Justitie, constitutioneel hof van Korea

Yukio Horigome '71

Rechtvaardigheid van het Hooggerechtshof van Japan

Hans Heppe'97

International Partner, Locke Lord LLP Honorary German Consul

Studentenleven

De rechtsschool bevindt zich in de noordwestelijke hoek van de hoofdcampus van SMU - met de klaslokalen, het administratiegebouw en de bibliotheek van de rechten die de 'Law Quad' vormen. Deze ideale locatie biedt eenvoudig toegang tot veel van de geweldige leermiddelen van SMU, waaronder eetgelegenheden, een eersteklas fitnesscentrum en een gezondheidscentrum.

21430_28439363.jpgfoto met dank aan SMU Dedman School of Law

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Lees meer

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Lees Minder