LLM: Financial Compliance en Risk Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LLM: Financial Compliance en Risk Management

Thomas Jefferson School of Law biedt sinds 2009 een LLM in Financial Compliance en Risk Management en is een leider in het veld. Studenten behalen een LLM-diploma met een concentratie in Financial Compliance en Risk Management.

Studenten leren over financiële compliance voor financiële instellingen en ook over het beperken van risico's. Met de toenemende overheidsregulering in het veld is dit een groeiend werkterrein en een rijp moment om kennis op te doen in de arena. Het programma wordt volledig online aangeboden en kan in een jaar worden afgerond terwijl u fulltime werkt. Er is geen ingezetenschapsvereiste.

Opties voor financiële steun zijn beschikbaar voor in aanmerking komende studenten. Er zijn doorlopende opnames, met startdata 6 startdata per jaar. Klik hier voor details:

http://tjslgraduateprograms.com/masters-degrees/fin-comp-risk-mgmt/financial-aid-3.html

E-mail admissions @ TJSL .edu voor meer informatie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs ... Lees meer

Our mission is to provide an outstanding legal education for an internationally based, diverse student body. While our residential JD program has been around for decades, our online Graduate Programs is one of the longest standing law school online master's programs in the world. Lees Minder