LLM Belastingrecht

SMU Dedman School of Law

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM Belastingrecht

SMU Dedman School of Law

LLM in Tax Law

De wet school heeft een lange traditie van kracht in het gebied van de federale belastingen. De afgestudeerde fiscale programma, voor full-time of part-time studenten, is een uitgebreide, geavanceerde opleiding voor procureurs van plan om zich te specialiseren in de fiscale praktijk. Het richt zich niet alleen op de technische beheersing van de fiscale wetgeving, maar ook op bredere kwesties van de belasting en fiscaal beleid. Het merendeel van de cursussen in het curriculum bieden enquête niveau instructie in onderwerpen meestal niet in JD level fiscale cursussen aangepakt. Bovendien, geavanceerde cursussen te ontwikkelen in de diepte, praktijkgerichte kennis.

De cursussen worden gegeven door docenten van de wet school en door adjunct professoren en docenten die ervaring, het beoefenen van fiscalisten in Dallas gebied advocatenkantoren en ondernemingsrecht afdelingen. Op werknemers en studenten tegemoet te komen, zijn veel fiscale cursussen in de vroege ochtend, de late namiddag en 's avonds.

diploma-eisen

Om de LL.M. ontvangen (Belastingen) diploma van de student moet voldoen aan de volgende eisen voldoen: (A) Woning in de School of Law voor niet minder dan twee termijnen als een full-time student en niet minder dan drie termijnen als een part-time student. Full-time studenten in dit programma kunnen hun studie beginnen in het najaar termijn of het voorjaar termijn. (B) Afronding van 24 termijn-uur aan cursussen, seminars, of onderzoek en het schrijven. Van deze 24 term sluitingstijd, moet 18 credit-uren in het gebied van belastingen. Verplichte cursussen zijn Tax Accounting, belastingen en fiscaal beleid en fiscale praktijk en professionele verantwoordelijkheid. Met voorafgaande goedkeuring van de Commissie Graduate Legal Studies, kan een student vier van de vereiste 24 termijn-uur in graduate programma's van Dedman College (SMU School of Humanities and Sciences), in Perkins School of Theology, of in de Cox School of Bedrijf. De student zal de wet school krediet bij de voltooiing van alle werkzaamheden naar tevredenheid van de instructeur, maar de cijfers niet zal worden berekend in de wet school gemiddelde van de student. De student kan worden toegestaan ​​om gericht onderzoek te doen voor een één tot drie uur gesorteerde papier als hij of zij een faculteit sponsor kan verkrijgen. (C) Een student de programmacode moet gemiddeld C of 2,00 voor elk verblijf hebben. De vereiste GPA van C of 2,00 moet worden verkregen in de eerste 24 krediet uur. Een student zal geen krediet ontvangen voor een cursus of seminar waarin zijn of haar rang is dan D of 1.00. (D) Voltooiing van alle eisen binnen 36 maanden na de datum van eerste inschrijving als een afgestudeerde rechtenstudent. Echter, een kandidaat steeds ingeschreven als een part-time student heeft 60 maanden de tijd om aan alle eisen te voltooien.

Hoe meld ik mij aan

Toelatingscriteria

Toelating tot dit programma is door de selectie. Een kandidaat voor de toelating tot de LL.M. in de fiscaliteit moet opleiding een JD graad te houden. Bij het aanbrengen voor dit programma en je bent een internationale student, zul je ook moeten voldoen aan de toelatingscriteria voor de LL.M. Buitenlandse Law School Afgestudeerden.

Vereisten

Aanvragers aan de LL.M. ingevulde aanvraagformulier -: programma's (Foreign Law Afgestudeerden, belastingen, en General) moet de volgende in te dienen

 1. Toepassing instructies in PDF-formaat (Voor de bereikbaarheid versie, klik hier)
 2. Download de LL.M. Toepassing in PDF-formaat (Voor de bereikbaarheid versie, stuur een email bheine@smu.edu)
 3. LSAC (Law School Admissions Raad) Electronic Application
 • persoonlijke verklaring (met inbegrip van waarom je geïnteresseerd bent in het invoeren van de graduate opleiding zijn)
<li>hervat</li> <li>twee brieven van aanbeveling</li> <li>$ 75 (US dollars) nonrefundable aanvraagkosten verschuldigd aan SMU Dedman School of Law.</li> <li>gecertificeerde undergraduate en law school transcripties. Afschriften moeten direct worden gemaild naar de Admissions Office van uw scholen.</li>

Daarnaast moet internationale kandidaten persoonlijk en bank certificeringen van voldoende financiële middelen in te dienen om de verwachte collegegeld, vergoedingen, boeken en de kosten van levensonderhoud te dekken. Deze certificeringen moeten in Amerikaanse dollars.

Internationaal aanvragers voor wie Engels niet de eerste taal moet ook de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL), beheerd door de Educational Testing Service, Postbus 6151 Princeton, New Jersey 08541 (www.TOEFL.org) nemen. De score moet worden gemeld aan de Admissions Office rechtstreeks vanaf de Educational Testing Service. Het is van belang bij de toepassing die u op het TOEFL vormen het codenummer 6660, afdeling code 03, om ervoor te zorgen dat je score aan SMU Dedman School of Law is verzonden. De minimaal aanvaardbare TOEFL score is 575 of het equivalent daarvan. Studenten wiens TOEFL score niet aan deze eisen kunnen zich aanmelden voor voorwaardelijke toelating onderworpen aan de student een succesvolle afronding van voldoende Engels als tweede taal cursus bij SMU of een andere instelling.

Deadline

Aanvragen voor LL.M. programma's worden verwerkt op een continue basis te beginnen in begin december. Het is in uw eigen belang om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in te dienen met alle ondersteunende documentatie. Aanvragen worden aanvaard op een beschikbare ruimte basis. Aanvragen zullen worden beoordeeld na afloop, en beslissingen zal kort daarna worden gemaakt.

gespecialiseerde cursussen

De volgende lijst toont de diversiteit en diepgang van de cursussen aangeboden op het Dedman School of Law in belastingen en aanverwante gebieden. Aanvragers moeten er echter rekening mee, dat de wet school niet al deze cursussen en seminars elke term of zelfs elk jaar aan te bieden. Andere verwante opleidingen niet hieronder weergegeven kunnen ook elk jaar worden aangeboden op een eenmalige basis.

 • Advanced Corporate Taxation
 • corporate Planning
 • vennootschapsbelasting
 • Criminal Belastingfraude
 • Geregisseerd Onderzoek in de fiscaliteit
 • Estate, Gift, en Inkomen Belasting van Trusts en Estates
 • Estate Planning en praktijk
 • Federal Tax Procedure I en 11
 • International Tax I
 • International Tax 11
 • Legal Accounting
 • partnerschap Belastingen
 • Staat en lokale belastingen
 • tax Accounting
 • Tax Practice en professionele verantwoordelijkheid
 • Belastingen en fiscaal beleid
 • Belasting van Uitgestelde Vergoeding
 • Belasting van Professional en dicht gehouden Corporations
 • Belasting van Property beschikkingen
 • Testamenten en vertrouwensrelaties

Financiële steun

De Office SMU Financiële steun is beschikbaar voor studenten bij het verkrijgen van leningen voor studenten te helpen.

Beurzen

SMU Dedman School of Law typisch zullen sommige beurs hulp aan de meeste van onze LL.M. bieden studenten. Alle aanvragers worden automatisch in aanmerking voor gedeeltelijke beurzen. In aanvulling op de gedeeltelijke beurzen, bieden wij een aantal volledige beurzen. Een aparte aanvraag voor deze beurzen is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Bureau van de Graduate Legal Programma's door e-mail op bheine@smu.edu of telefonisch op 214-768-2758 of gratis op 1-888-768-5291.

2016-2017 Collegegeld, kosten, geschatte uitgaven voor LL.M. in de fiscaliteit

 • Collegegeld $ 45.433
 • Fees $ 5664

geschatte kosten

 • Boeken $ 1000
 • Kosten van levensonderhoud $ 15.000
 • Diverse $ 2500

Totaal $ 69.597

OVER

Opgericht in 1925, SMU Dedman School of Law is een top-ranked tier-one private law school gevestigd in Dallas, Texas, en is gelegen in een lommerrijke buurt, op slechts enkele minuten van het centrum van de stad. Opgericht in 1949, hebben de wet school graduaat wet programma's een belangrijke rol spelen in de opleiding van een aantal van de belangrijkste leiders van over de hele wereld gespeeld. We zijn er trots op ons wereldwijde netwerk van alumni - meer dan 2.000 afgestudeerden uit 80 landen, die vooraanstaande posities in de regering, de juridische praktijk, het bedrijfsleven, de rechterlijke macht, en wereldwijd juridisch onderwijs te houden. 


SMU Dedman Alumni Netwerk

Uitzonderlijke Graduate Degree Programs

SMU Dedman School of Law biedt graduate opleidingen voor zowel de Amerikaanse als buitenlandse opgeleide advocaten. De LL.M. en SJD programma's te verbeteren loopbaan in de privé-praktijk van het recht, onderwijs en openbare diensten door het onderwijs van analyse en probleemoplossende vaardigheden om te voldoen aan de complexe eisen van onze wereld. De programma's te verhogen begrip van juridische theorie en het beleid van de student, verbreden juridische horizon van de student, en de ontwikkeling van juridisch onderzoek en schrijfvaardigheden te bevorderen.

Studeren in Vibrant Dallas, Texas

SMU Dedman wet biedt internationale studenten de mogelijkheid om een ​​deel van een levendige, gevarieerde, wetenschappelijke gemeenschap met het voordeel van studeren in Dallas geworden - niet alleen een internationale business center, maar een dynamisch cultureel centrum gelegen halverwege tussen de oost- en westkust van de Verenigde Staten in een regio die bekend staat om zijn milde, zonnige klimaat. Dallas is de negende grootste stad en de Dallas / Ft. Worth Metroplex vormen de vierde grootste stedelijke gebied in de Verenigde Staten. Het is een mondaine stad met een bloeiende arbeidsmarkt, hoge kwaliteit van leven en de relatief lage kosten van levensonderhoud. Het is een geweldige plek om te wonen en te studeren!

Wereldwijd erkende faculteit

De faculteit bestaat uit wetenschappers en vernieuwers in een scala van gebieden, met inbegrip van het grondwettelijk recht, ondernemingsrecht, strafrecht, milieurecht, gezondheid, intellectuele eigendom, de nationale veiligheid wetgeving, olie en gas wet, wetgeving inzake openbaar belang, en fiscaal recht. Deze geleerden regelmatig de hele wereld deel te nemen door te verschijnen voor het Congres commissies, het werken met staats-en federale regelgevende agentschappen, met het argument voor de staat en federale rechtbanken, het werken met corporate executives en non-profitorganisaties, en verschijnen regelmatig in de media om hun onderzoek of bieden commentaar op belangrijke verhalen te vertalen van de dag. Studeren recht aan SMU geeft studenten toegang tot een uitzonderlijke faculteit zich bezighouden met tijdige en cutting-edge onderzoek vaak geïnformeerd door jarenlange ervaring.

Leerervaring

In aanvulling op onze diverse curriculum, worden de studenten uitgenodigd om te profiteren van de vele activiteiten buiten het klaslokaal. Op SMU Dedman Law, zal uw leerervaring worden verrijkt door het hele jaar door internationale conferenties en lezingen, waardoor vooraanstaande internationale figuren naar de campus aan de huidige wereldwijde juridische kwesties te bespreken. International LL.M. studenten nemen klassen met Amerikaanse JD studenten en neem deel aan onze Inns of Court Program - een programma dat wordt geïntroduceerd tijdens de oriëntatie waar de studenten aan te sluiten in kleine groepen met klasgenoten, docenten, studentenleiders, loopbaanadviseurs, en alumni voor een community ervaring tijdens hun tijd bij SMU Dedman School of Law. Een lid van de faculteit zal dienen als uw persoonlijke academische adviseur. Advocaten van de sectie Dallas Bar Association International Law ook dienen als mentor voor onze studenten.

Internationaal Prominent Alumni

International afgestudeerden van SMU Dedman School of Law heeft een impact over de hele wereld gemaakt. Ons internationale alumni-netwerk omvat meer dan 2000 afgestudeerden in meer dan 80 landen. Deze professionals zijn te vinden op de hoogste niveaus van de overheid, de juridische praktijk, en het bedrijfsleven. internationale alumni SMU vertegenwoordigen een breed spectrum van juridische systemen, waaronder die van Midden- en Zuid-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Zuidoost-Azië, China, het Midden-Oosten en de Pacific Rim. Wij streven naar wereldwijde geografische diversiteit in onze ingeschreven studenten, en bieden een hoge mate van individuele aandacht en steun voor elke internationale student.

Sobchok Sukharomna '81

Supreme Court voorzitter, Thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International Legal Consultant voor Mackenzie & Albritton LLP

De edelachtbare SM Krishna '59

Minister van Buitenlandse Zaken van India (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europa, Eurazië en het Midden-Oosten Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

De voormalige Amerikaanse ambassadeur in Mexico

Dr Helmut Sohmen '66

Voorzitter en president, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Voormalig Dean, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Justitie, Grondwettelijk Hof van Korea

Yukio Horigome '71

Rechtvaardigheid van het Hooggerechtshof van Japan

Hans Heppe '97

International Partner, Locke Lord LLP Honorair Duitse consul

Studentenleven

De wet school is gelegen aan de noordwest hoek van de belangrijkste campus SMU's - met de klas gebouwen, kantoorgebouw en de wet bibliotheek vormen van wat de gebelde Deze ideale locatie biedt gemakkelijke toegang tot vele van de prachtige middelen SMU de student, met inbegrip van dining "Law Quad." diensten, een eersteklas fitnesscentrum en gezondheidsdiensten center.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Aug. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
45,433 USD
Locations
Verenigde Staten - Dallas, Texas
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Verenigde Staten - Dallas, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 2018
Verenigde Staten - Dallas, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
alleen collegegeld.