LLM (mensenrechtenwetgeving)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis van en inzicht in de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden.

Overzicht

Met deze Pathway kunt u de bescherming van mensenrechten op nationaal, regionaal en internationaal niveau onderzoeken. Het is met name geschikt voor diegenen die momenteel werken in, of hopen te werken in internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties, internationale advocatenkantoren en afdelingen buitenlandse zaken. Het is ook geschikt voor diegenen die een mensenrechtenpraktijk willen ontwikkelen in een context van nationaal recht.

Studenten die mensenrechten bestuderen, worden aangemoedigd om deel te nemen aan de activiteiten van het Centre for Critical International Law (CeCIL) in Kent. Deze omvatten workshops, uitstapjes naar internationale gerechtshoven en tribunalen en gastcollege-series.

Studenten kunnen kiezen om één termijn (herfst of lente) door te brengen op onze campus in Canterbury en één (herfst of lente) in ons centrum in Brussel (terug naar Canterbury om het proefschrift af te ronden) onder onze split-site optie voor dit programma. De optie split-site wordt in een ander tempo in rekening gebracht. Zie onder Tarieven hieronder voor meer informatie. Programma's in ons centrum in Brussel worden voornamelijk aangeboden in internationaal recht en mensenrechten. Studenten zijn verantwoordelijk voor het organiseren van hun eigen accommodatie in Brussel. Neem contact op met het University's Accommodation Office voor informatie over de beschikbaarheid van kort verblijf in Canterbury.

Studeren voor een master in de wet (LLM) aan Kent betekent dat je de zekerheid hebt om een ​​LLM te behalen in een specialistisch rechtsgebied. De Kent LLM geeft u de vrijheid om uw Pathway naar keuze open te laten tot na uw aankomst, uw Pathway wordt bepaald door de modules die u kiest.

Over Kent Law School

Kent Law School (KLS) is de leidende kritische rechtenstudie in het Verenigd Koninkrijk. Een kosmopolitisch centrum van kritisch juridisch onderzoek van wereldklasse, het biedt een ondersteunende en intellectueel stimulerende plek om postdoctorale opleidingen en onderzoekstrainingen te studeren.

De Law School biedt zijn vlaggenschip Kent LLM aan op de universiteitscampus van Canterbury (en twee gedefinieerde LLM-programma's in het Brusselse centrum van de universiteit). Onze programma's staan ​​open voor niet-juridische afgestudeerden met een passende academische of professionele achtergrond die een geavanceerd begrip van de wet in hun vakgebied willen ontwikkelen.

Je studeert in een hechte, ondersteunende en intellectueel stimulerende omgeving, in nauwe samenwerking met academisch personeel. KLS gebruikt kritisch onderzoekgestuurd lesgeven in onze programma's om ervoor te zorgen dat u profiteert van het onderzoek van wereldklasse op de Law School.

vergoedingen

De kosten voor de levering door Canterbury van dit programma zijn dezelfde als die voor het standaard LLM-programma. De kosten voor onze split-site-optie (die wordt gegeven in Canterbury en Brussel) worden echter met een ander tarief in rekening gebracht.

Nationale beoordelingen

In het meest recente Research Excellence Framework stond Kent Law School op de 8e plaats voor onderzoeksintensiteit in de Times Higher Education .

Cursus structuur

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis van en inzicht in de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden. Je kunt je studie afstemmen op je specifieke behoeften en interesses om een ​​LLM of een diploma te behalen in een enkele Pathway , in twee Pathways gezamenlijk, of door een breed scala aan modules op verschillende rechtsgebieden te kiezen om een ​​algemene LLM of een diploma in de rechten te behalen.

Als student op de LLM in Canterbury, zal je keuze van Pathway worden bepaald door de modules die je volgt en je proefschriftonderwerp. Om een ​​LLM te behalen in een enkele Pathway , moeten ten minste drie van uw zes modules worden gekozen uit die van die Pathway waarbij uw proefschrift zich ook op dat rechtsgebied richt. De andere drie modules kunnen worden gekozen uit elke aangeboden in de Law School. Alle studenten moeten ook de module Juridische onderzoeks- en schrijfvaardigheden volgen. Om een ​​major / minor Pathway krijgen, moet je drie modules kiezen die bij één Pathway en drie van een andere Pathway , waarbij het proefschrift bepaalt welke je 'major' Pathway .

Bijvoorbeeld, een student die ten minste drie modules in Internationaal Handelsrecht voltooit en een proefschrift op dit gebied voltooit, zou afstuderen met een LLM in International Commercial Law; een student die drie Criminal Justice-modules en drie Milieuwetgevingsmodules voltooit en vervolgens een proefschrift uitvoert dat zich bezighoudt met Criminal Justice zou afstuderen met een LLM in Criminal Justice and Environmental Law.

modules

De volgende modules zijn indicatief voor deze Pathway . Deze lijst is gebaseerd op het huidige curriculum en kan van jaar tot jaar veranderen als reactie op nieuwe curriculumontwikkelingen en innovatie en de vraag van studenten. Voor de meeste Pathways moet je een combinatie van vakspecifieke specialisatiemodules en modules van andere Pathways studeren, zodat je je programma kunt aanpassen en andere vakgebieden kunt verkennen die je interesseren.

  • LW871 Policing
  • LW843 Internationale mensenrechtenwetgeving
  • LW922 Arbeidsrechten in een globale economie
  • LW924 Strafrecht en procedure van de Europese Unie
  • LW925 Wet op het cultureel erfgoed

Studieondersteuning

Vriendelijke en ondersteunende omgeving

Kent Law School heeft een levendige en actieve postdoctorale gemeenschap, deels gekocht door onze sterke onderzoekscultuur en door de nauwe interactie tussen onze medewerkers en studenten. Medewerkers publiceren regelmatig en op grote schaal in tijdschriften, congresverslagen en boeken en integreren hun onderzoek in hun onderwijs. Gedoceerde studenten hebben regelmatig contact met hun programma en modulecongres met hun medewerkers om eventuele vragen te beantwoorden en om nuttige en constructieve feedback te geven op ingeleverd werk. De Law School heeft een actieve en inclusieve buitenschoolse academische en sociale scène met regelmatige gastcolleges, lezingen en workshops georganiseerd door onze onderzoekscentra (waaronder het Centre for Critical International Law en het Kent Centre for Law, Gender and Sexuality).

Bekroonde Juridische Bibliotheek

Onze juridische bibliotheek is al lang een leider in de ontwikkeling van elektronische bronnen voor juridisch onderwijs en onderzoek. De uitgebreide en actuele rechtscollectie in de Templeman Library van de universiteit is bijzonder sterk op elektronisch materiaal, en de Electronic Law Library bevat tal van juridische databases, die steeds waardevoller zijn voor onderzoek. Bovendien hebt u online toegang tot de tekst van duizenden juridische tijdschriften. Onze bibliothecaris is beschikbaar om u te trainen om deze bronnen te gebruiken en organiseert regelmatig juridische onderzoeksklassen met postdoctorale studenten.

Ondersteuning

We hebben een toegewijd postdoctoraal kantoor dat ondersteuning biedt van aanvraag tot afstuderen. Postdoctorale studenten aan de Kent Law School hebben toegang tot een postacademische computerruimte, studieruimte en een gemeenschappelijke ruimte met draadloos internet.

Global Skills Award

Alle studenten die zich hebben ingeschreven voor een onderwezen masteropleiding komen in aanmerking voor een plaats in ons Global Skills Award-programma. Het programma is ontworpen om je kennis van mondiale problemen en actualiteiten te verbreden en om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen die je inzetbaarheid vergroten.

Careers

Employability is een belangrijk aandachtspunt binnen de universiteit en op Kent Law School heb je de steun van een toegewijde Employability and Career Development Officer samen met een brede keuze aan stagemogelijkheden, inzetbaarheid evenementen en loopbaanonderhandelingen. Details van afgestudeerde stageschema's met NGO's, liefdadigheidsinstellingen en andere professionele organisaties worden beschikbaar gesteld aan postdoctorale studenten via het Inpasbaarheidsblog van de School.

Veel studenten in ons centrum in Brussel die stage lopen, krijgen onmiddellijk na hun afstuderen een contract aangeboden in Brussel. Anderen hebben zich aangesloten bij de diplomatieke dienst van hun thuisland, zijn lid geworden van internationale organisaties of hebben ervoor gekozen een 'fase' op te zetten bij de Europese Commissie of een andere EU-instelling.

Rechten afgestudeerden zijn gegaan naar loopbanen in de financiële wereld, internationale handel, overheid en recht of zijn toegetreden, of begonnen, een NGO of een goed doel.

Kent heeft een uitstekende staat van dienst voor postdoctorale banen: van Kent afgestudeerde studenten die in 2016 zijn afgestudeerd, was 98% van degenen die op een nationale enquête reageerden binnen zes maanden in werk of verdere studie (DLHE).

Toelatingseisen

Een eerste of 2.1 honours degree of gelijkwaardig, in de rechten of een verwant onderwerp. Studenten die een hoge 2.2-norm behalen, kunnen ook worden overwogen ter beoordeling van Kent Law School (KLS). De school kan ook rekening houden met relevante werkervaring bij het beoordelen van aanvragen.

Alle aanvragers worden op individuele basis beschouwd en aanvullende kwalificaties en beroepskwalificaties en ervaring worden ook in aanmerking genomen bij het beoordelen van aanvragen.

Engelstalige toelatingseisen

De universiteit vereist dat alle niet-moedertaalsprekers van het Engels een minimumstandaard van bekwaamheid in geschreven en gesproken Engels bereiken voordat ze aan een postgraduaat beginnen. Bepaalde onderwerpen vereisen een hoger niveau.

Heb je hulp nodig met Engels?

Houd er rekening mee dat als u aan een Engelse taal moet voldoen, wij via Kent International Pathways een aantal pre-sessional cursussen in het Engels voor academische doeleinden aanbieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete Uni ... Lees meer

Kent Law School is one of the leading law schools in the UK; we are ranked 13th in The Guardian University Guide 2019 for law, 11th in The Times Good University Guide 2019 and 18th in The Complete University Guide 2019. Lees Minder