LLM (Master of Laws)

Manchester Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLM (Master of Laws)

Manchester Metropolitan University

Overzicht

Door u de kans te geven uw kennis van de wet uit te breiden en geavanceerde juridische onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, zal de aangeleerde LL.M uw toekomstperspectieven een flinke boost geven door een internationaal erkende postgraduate juridische kwalificatie toe te voegen aan uw bestaande vaardigheden en ervaring.

Je ontwikkelt een diepgaand begrip van hoe en waarom de wet wordt gevormd, hoe deze wordt toegepast en hoe deze zich verhoudt tot beleids- en beleidsvormingsprocessen op nationaal, Europees en internationaal niveau.

Het programma is ontworpen om u de flexibiliteit te bieden om uw studie aan te passen aan uw eigen professionele of academische doelen. Je specialiseert je in een specifiek deel van de wet dat je interesseert, terwijl je geavanceerde kritische, analytische en evaluatieve vaardigheden ontwikkelt.

Onze LL.M-studenten komen meestal uit een breed scala van achtergronden met gevarieerde professionele en persoonlijke ervaring, allemaal met een intellectuele drive en toewijding aan hun gekozen rechtsgebied.

Kenmerken en voordelen van de cursus

 • Deskundige onderzoekers en onderwijzend personeel - Het docententeam van Manchester Law School bestaat uit meer dan 80 personeelsleden en bestaat uit academische specialisten en beoefenaars van juridische beroepen met sterke werkrelaties met het noordelijke circuit. Het LL.M-onderwijsteam heeft nauwe banden met het maatschappelijk middenveld, denktanks, Europese instellingen en beleidsmakers. Het zijn erkende onderzoekers die belangrijk zijn geweest bij het ontwikkelen van nieuw onderzoek op gebieden zoals gelijkheidsrecht, medische ethiek, mensenrechten, het recht op vrij verkeer en het discriminatierecht.
 • Uitstekende faciliteiten - Bij Manchester Law School profiteert u van uitstekende faciliteiten, waaronder juridische bibliotheken, IT-zones en een schijnvertoning. Je hebt toegang tot een bekroond faculteitsgebouw met een speciale postdoctorale suite en loopbaancoach. Faciliteiten van wereldklasse zijn beschikbaar op onze bloeiende campus in het hart van de tweede stad van het Verenigd Koninkrijk.

LLM-programma

Gericht op hoe de wet zich verhoudt tot individuen, de maatschappij en de mondiale arena, onderzoekt dit programma in de diepte:

 • De werking en toepassing van de wet op alle niveaus van de samenleving, met name met betrekking tot ras, handicap, geslacht, oriëntatie, religie en leeftijd.
 • De ontwikkeling van een aanzienlijke hoeveelheid wetgeving inzake discriminatie en gelijkheid in het Verenigd Koninkrijk.
 • De ontwikkeling van een internationaal geheel van regels voor handel, handel en handel over de grenzen heen en hoe deze regels werken in een steeds mondialer wordende economie.
 • Het verkeer van personen zowel binnen als naar de Europese Unie, inclusief diepgaande kritiek en analyse van beleid en materieel recht, met name in het licht van het Brexit-referendum.
 • De impact van een steeds groter aantal internationale en Europese wetgeving op het VK, bijvoorbeeld op het gebied van terrorismebestrijding, gezondheidszorg, respect voor het gezinsleven en het vrije verkeer van personen.

U kunt ervoor kiezen om vier verschillende gespecialiseerde routes te volgen of om de kern- en keuzevakken van het algemene LL.M-programma aan te passen op basis van uw interesse.

Het programma bestaat uit 180 studiepunten, verdeeld over vijf eenheden. Voltijdstudenten nemen deze eenheden in drie termen, terwijl deeltijdstudenten deze eenheden in vijf termen zullen verspreiden.

Samen met een algemene LLM-cursus die gevarieerde studie mogelijk maakt, bieden we een LLM-opleiding aan in de volgende specifieke routes:

 • Gelijkheidswet
 • Europese wet
 • Mensenrechten
 • Wet en maatschappij

Core Units

 • Onderzoeksmethoden
 • Proefschrift

Dissertatiegebieden en titels moeten worden goedgekeurd door het programmateam.

Optionele eenheden

Kies drie uit een lijst, waaronder:

 • Gelijkheid en mensenrechten
 • Europese migratie- en asielwetgeving
 • Mensenrechten en gezondheidszorg
 • Wet, terrorisme en mensenrechten
 • Internationale mensenrechtenwetgeving

Optie-eenheden zijn afhankelijk van beschikbaarheid en middelen.

Toelatingseisen

Je hebt een Brits erecertificaat (of internationaal equivalent) van ten minste 2: 2 in een wet of een relevante op sociale wetenschappen gebaseerde discipline. Als alternatief, heb je een Graduate Diploma in Law (GDL), een relevant postdoctoraal diploma of een professionele kwalificatie erkend als het equivalent van ten minste een lagere tweede klasse graad. Andere kwalificaties of werkervaring kunnen aanvaardbaar zijn als u passende kennis en vaardigheden vertoont op basis van de graad van verdienste. Internationale studenten verwijzen naar MMU .ac.uk / international

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Britse en EU-studenten: voltijd: £ 9.250 per jaar. Part-time: £ 1,542 per jaar. Niet-EU- en Channel Island-studenten: voltijdtarief: £ 15.500 per jaar. Deeltijdsvergoeding: £ 2,584 per jaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates