LAWSTUDIES

Bachelor in Rechten Programma's in de Verenigde Parkville in de Verenigde Staten 2020/2021

Door deel te nemen in een Bachelor of Laws (LLB) opleiding, leer je de grondbeginselen van het recht en krijgen een goed begrip van de strategische, kritische en analytische denken het beroep vereist. De mate samen met bepaalde accreditatie kunt u oefenen op internationale schaal.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Parkville is een stad die bekend staat om antiekwinkels, galeries en rijke geschiedenis. De stad ligt in Missouri, VS. Parkville is de thuisbasis van een top gerangschikt universiteit die een grote erkenning in de afgelopen jaren heeft. Verschillende particuliere hogescholen dienen de stad.

LLB Programma's in de Verenigde Parkville in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Ba juridische studies

Park University
LLB
<
Voltijds
Campus

De Bachelor's Degree in Legal Studies is bedoeld om studenten voor te bereiden succesvol in de wet school of in graduate schools die leiden tot juridische carrière te zijn. He ...

Lees meer