LLB

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid aanvaardde haar eerste studenten in 2008 en schrijft de tot nu toe significante resultaten toe, zowel nationaal als regionaal, op een sterke onderliggende werkethiek, op resultaten gerichte aanpak en op de ontwerpvaardigheden en de projectgeoriënteerde principes opgenomen in haar cursussen en onderwezen door zijn ervaren academici.

In lijn met de doelstellingen van de universiteit streeft de faculteit ernaar de volgende generatie intellectuelen te voeden, de wetenschap als leidraad te volgen, te verdedigen wat bekend staat als waar, en om kennis, ervaring en democratische waarden te delen. Wat de locatie in Izmir betreft, lijkt de Faculteit der Rechtsgeleerdheid de komende jaren een effectieve internationale rol te spelen, rekening houdend met de sociale, culturele, economische, commerciële, culturele en geologische kenmerken van de stad. Juridische specialisaties zijn onder meer transportrecht, maritiem recht, EU-recht en milieurecht.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid streeft ernaar dat afgestudeerden hun juridische loopbaan beginnen als competente advocaten die zijn uitgerust met een beheersing van vreemde talen, moderne rechtsstelsels en in het bijzonder Europees recht (met begrip voor en internalisering van de normen van de Europese Unie), met uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, en zich kunnen uiten op internationale platforms.

126578_126320_Yasar.jpg

Programmastructuur

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt lesinhoud die consistent is met het onderwijsbeleid van Yaşar University.

In dit verband worden eerstejaars cursussen aangeboden op gebieden als Staatsrecht, Burgerlijk recht, Oud Romeins recht, Inleiding tot het recht en Basisconcepten van het recht. Tweede jaar cursussen omvatten Law of Liabilities (algemeen), Strafrecht (algemeen), Internationaal Publiekrecht, Bestuursrecht en Rechtsfilosofie. In het derde jaar, cursussen omvatten handelsrecht en Law of Liabilities (gespecialiseerd), terwijl cursussen van het vierde jaar omvatten schuld handhaving en faillissement, strafrecht, maritiem recht, internationaal privaatrecht, verzekeringsrecht, erfrecht en forensische geneeskunde .

Naast de cursussen die door de faculteit worden aangeboden, krijgen studenten ook vanaf het begin van hun eerste jaar de mogelijkheid om expertise op te doen in hun specifieke interessegebieden door middel van keuzevakken, die geheel of gedeeltelijk in vreemde talen worden aangeboden, en in een dergelijk onderwerp. gebieden als toerismewetgeving, sportwetgeving, milieuwetgeving, communicatierecht, luchtvaartrecht, ruimterecht, bankrecht, huidige atypische contracten en energierecht.

Carrièremogelijkheden

Het belang van de wet neemt dagelijks toe, in lijn met de sociale, culturele en economische veranderingen in de samenleving. Afgestudeerden van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid hebben een breed scala aan arbeidskansen, aangezien er behoefte is aan deskundige advocaten op het gebied van zowel nationaal als internationaal recht. Faculteit der Rechtsgeleerdheid studeert af met de titel van advocaat, en na het voltooien van hun verplichte stages of het behalen van de vereiste examens, hebben ze het recht om te werken als advocaten, administratieve gerechtelijke rechters, openbare aanklagers, notarissen, diplomaten, bankinspecteurs, financiële auditors en auditcommissarissen in particuliere of openbare instellingen, evenals in hun eigen bedrijven.

Bovendien kunnen ze werken als inspecteurs en diplomaten in ministeriële afdelingen, openbare instellingen, of als beheerders en consultants in particuliere of openbare instellingen.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Online aanvraagformulier ingevuld href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Middelbare schooldiploma, schoolverlatingscertificaat, transcript en verwijzingsbrief voor niet-gegradueerden
  • Universitaire graad, transcript en academische referentiebrief voor afgestudeerde aanvragers
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid
  • Kopie van paspoort
  • Pasfoto's
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lees meer

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Lees Minder