LAWSTUDIES.NL

Top Deeltijd LLB's in Strafrecht in de Verenigde UK Online Verenigd Koninkrijk 2019

Samen met aanvullende accreditatie, het verdienen van een Bachelor of Laws (LLB) graad laat u toe om de wet de meeste landen oefenen. Deze academische programma's geven u een gedegen kennis van de wet en het denken vaardigheden die nodig zijn voor het veld.

De wetenschappelijke studie van strafrecht omvat hoe het strafrechtstelsel door de rechtbanken, wetshandhavingsinstanties en correctionele voorzieningen werkt. Het behandelt ook theorieën van crimineel gedrag. Studenten die willen werken in wetshandhaving kunnen profiteren van het bestuderen van dit vakgebied.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd LL.B. in Strafrecht in de Verenigde UK Online in UK

1 Resultaten in Strafrecht, UK Online Filter

LLB (Hons) Law with Criminology

University of Essex Online
Online Deeltijd 48 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Verbeter uw kennis en inzetbaarheid door een kwalificerende licentiaat in de rechten te behalen en ontwikkel tegelijkertijd kennis over crimineel gedrag en de oorsprong ervan. In dit gecombineerde programma verwerf je een solide basis in zowel juridische als criminologische principes, waaronder vakspecifieke vaardigheden, intellectuele vaardigheden, praktische professionele vaardigheden en algemene overdraagbare vaardigheden.