LAWSTUDIES

Rechten Studies in Rechtenstudies in Turkije

Door deel te nemen in een Bachelor of Laws (LLB) opleiding, leer je de grondbeginselen van het recht en krijgen een goed begrip van de strategische, kritische en analytische denken het beroep vereist. De mate samen met bepaalde accreditatie kunt u oefenen op internationale schaal.

Het gebied van wet- en regelgeving begeleiden van diverse aspecten van het leven is enorm. Degenen die ingaan op het meestal vinden een soort van specialisatie waarover ze gepassioneerd, zoals regelgeving theorie en intellectuele eigendom zijn.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

LLB in Rechtenstudies in Turkije

2 Resultaten in Rechtenstudies, Turkije Filter

LLB

Yasar University
LLB
27 sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Turks
Campus

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid streeft ernaar dat afgestudeerden hun juridische loopbaan beginnen als competente advocaten die zijn uitgerust met een beheersing van vreemd ...

Lees meer

BA in de rechten

Ozyegin University
LLB
sep 2020
<
4 jaren
Turks
Campus

OzU Faculteit der Rechtsgeleerdheid beschikt over vooraanstaande docenten die experts zijn in hun respectievelijke disciplines en een modern en diepgaand curriculum dat een br ...

Lees meer