LAWSTUDIES

Bachelors in Rechten (LLB) in Rechtenstudies in Portugal

Een LLB kan worden verdiend, waaruit blijkt dat een persoon is gecertificeerd om te werken op het gebied van het recht. Het is ook mogelijk om specialisaties te bereiken met deze certificering, om een ​​carrière op maat in een bepaalde richting van de wettigheid. 

Het gebied van wet- en regelgeving begeleiden van diverse aspecten van het leven is enorm. Degenen die ingaan op het meestal vinden een soort van specialisatie waarover ze gepassioneerd, zoals regelgeving theorie en intellectuele eigendom zijn.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

LL.B. in Rechtenstudies in Portugal

2 Resultaten in Rechtenstudies, Portugal Filter

Dual Degree in rechten en management

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLB
<
Voltijd
<
5 jaren
Portuguese
Campus

Het Dual Degree-programma in rechten en management biedt de mogelijkheid om in 5 jaar twee niet-gegradueerden opleidingen te behalen op verschillende maar complementaire gebie ...

Lees meer

Bachelor in de rechten

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLB
<
Voltijd
<
4 jaren
Portuguese
Campus

De Law-cursus is de natuurlijke keuze voor diegenen die zich willen wijden aan een van de juridische beroepen, zoals pleitbezorging, gerechtelijke of magistrale magistratuur, ...

Lees meer