LAWSTUDIES.NL

Zoek LLB Opleidingen in Rechtenstudies in Maleisië

Een LLB kan worden verdiend, waaruit blijkt dat een persoon is gecertificeerd om te werken op het gebied van het recht. Het is ook mogelijk om specialisaties te bereiken met deze certificering, om een ​​carrière op maat in een bepaalde richting van de wettigheid. 

Als u de beste studie-omgeving in Azië nodig, inschrijven op het tertiair onderwijs in Maleisië.Dit is een land met een rijke cultuur en grote activiteiten te laten u te vermaken en ontspannen als je studeert in het land

Bachelor in Rechten in Rechtenstudies in Maleisië

3 Resultaten in Rechtenstudies, Maleisië Filter

Bachelor of Law (LLB) / UK Degree Transfer Program (Rechten)

HELP University
Campus Voltijd 3 jaren September 2020 Maleisië Kuala Lumpur

HELP University biedt zijn eigen LLB-programma van eigen bodem, bekend als de HELP Bachelor of Laws (Honours), die volledig bij HELP University kan worden voltooid.

LLB (Hons) british wo-diploma

Brickfields Asia College
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Maleisië Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam +3 more

BAC levert een Britse Transfer Degree Programme (wet) waar studenten hebben de mogelijkheid om te voltooien een 1 + 2 (1 jaar bij BAC en 2 jaar bij een Britse partner University) of 2 + 1 (2 jaar bij BAC en 1 jaar op een Britse partner University), afhankelijk van hun voorkeur.

Bachelor - wet

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Voltijd Januari 2020 Maleisië Kuala Lumpur Batu Pahat

Veel wet afgestudeerden hebben een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, de kunst, wetenschap, onderwijs, en de publieke sector gevonden. Welke industrie je uiteindelijk ook kiest, zul je altijd genieten van de duidelijke voordeel dat een INTI Law graduate.