LAWSTUDIES.NL

Vergelijk Bachelors in Rechten in Rechtenstudies in India

Een LLB kan worden verdiend, waaruit blijkt dat een persoon is gecertificeerd om te werken op het gebied van het recht. Het is ook mogelijk om specialisaties te bereiken met deze certificering, om een ​​carrière op maat in een bepaalde richting van de wettigheid. 

India, officieel de Republiek India, is een land in Zuid-Azië. Het is de zevende grootste land per gebied, de tweede meest bevolkte land met meer dan 1.2 miljard mensen, en de meest dichtbevolkte democratie in de wereld

LLB Porgramma in Rechtenstudies in India

2 Resultaten in Rechtenstudies, India Filter

BBA. LLB

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Voltijd 5 jaren Juli 2020 India Bengaluru

Aangesloten bij de Karnataka State Law University en erkend door de Bar Council van India, de BBA, LL. B. cursus is een combinatie van de studie van de wet en Business Administration.

BBA-LLB (Hons)

ITM University, School of Law
Campus Voltijd 5 jaren Juli 2020 India Gurugram

De innovatief ontworpen 5 jaar geïntegreerd BBALL.B. (Honours) Degree Program van ITG Law School integreert de studie van het recht met het management in een semester modus voor het verbeteren van de inzetbaarheid van ITG Law Students en voor een stress-vrij juridisch onderwijs in een tijdperk van speciale en super speciale onderwerpen.