LAWSTUDIES.NL

Zoek LLB Programma's in Rechtenstudies in Canada

Wanneer u uw undergraduate onderwijs te voltooien in de professionele wet, wordt u beloond met een Bachelor of Laws (LLB) graad. Met extra accreditatie, de LLB kun je als advocaat in de meeste landen over de hele wereld.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

LLB Opleiding in Rechtenstudies in Canada

2 Resultaten in Rechtenstudies, Canada Filter

Bachelor in de toegepaste kunsten - paralegal studies

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Canada Toronto Fredericton +1 more

Als enige van vier jaar legaal Canadese Studies-programma, is er geen betere plek om te focussen op paralegal onderwijs dan in The Business School bij Humber. Hoogleraren in het programma beschikken over een graduaat, evenals het hebben van uitgebreide praktische ervaring op juridisch gebied. Bernie Aron, Program Coordinator van het legaal Studies opleiding kreeg onlangs een John en Suanne Roueche Excellence Award voor zijn uitzonderlijke focus op onderwijs en leren excellence.

gezamenlijke MBA - recht (LL.B. )

Telfer School of Management, University of Ottawa
Campus Voltijd 4 jaren September 2020 Canada Ottawa

Geen twee professionele graden zijn meer dan welkom de LL.B. en de MBA. De Universiteit van gezamenlijke LL.B. Ottawa's - MBA programma combineert creatief deze twee krachtige disciplines in een vier-jarig curriculum.