Filter
Bachelor in de rechten
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk LL.B's in Rechtenstudies in Australië

Met een Bachelor of Laws (LLB) graad, kunt u de wet te oefenen in de meeste landen van de wereld. Sommige van de LLB academische programma's richten zich op specifieke sectoren van de wet volgens de student belangen, zoals internationale, strafrecht en ondernemingsrecht.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

LLB Opleiding in Rechtenstudies in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Rechtenstudies, Australië

Charles Darwin University

Het primaire doel van deze cursus is om juridisch onderwijs voor de praktijk van het recht. In die context is de cursus heeft als doel om de kennis van het rechtsstelsel ... [+]

Bachelor in de rechten (BLAWS)

Locaties:

Casuarina Campus Externe Studies

Het primaire doel van deze cursus is om juridisch onderwijs voor de praktijk van het recht. In die context is de cursus heeft als doel om de kennis van het rechtsstelsel en rechtsbeginselen te bieden, en een capaciteit voor juridisch onderzoek, analyse en communicatie te cultiveren. De cursus behandelt ook de theoretische perspectieven op de wet en moedigt een appreciatie van juridische kwesties van bijzondere betekenis voor de Northern Territory, met inbegrip van de Aboriginals juridische kwesties.

Afgestudeerden van de wet zijn niet beperkt tot een carrière als advocaat, advocaat, officier van justitie of rechter, als dat niet hun ambitie. Een graad in de rechten opent carrièremogelijkheden in de in-house counsel van private en publieke instellingen, het onderwijs, arbeidsverhoudingen, militairen, politie, politiek, mensenrechten, douane, immigratie of een openbare of particuliere werkgelegenheid sector, waar een diepgaand begrip van de de wet zou een voordeel zijn.... [-]

Australië Darwin Sydney Melbourne
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands