Filter
Bachelor in de rechten
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Bachelors in Rechten in Paralegal studies in Canada

Na een individuele undergraduate onderwijs is afgerond, zal hij of zij moet een LLB om daadwerkelijk te oefenen op het gebied van wetgeving na te streven. Dit programma duurt meestal drie tot vier jaar in beslag. 

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

Bachelor in Rechten Programma in Paralegal studies in Canada

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Paralegal studies, Canada

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Als enige van vier jaar legaal Canadese Studies-programma, is er geen betere plek om te focussen op paralegal onderwijs dan in The Business School bij Humber. Hoogleraren ... [+]

Paralegal Studies - Een Reputation Second to None

Als enige van vier jaar legaal Canadese Studies-programma, is er geen betere plek om te focussen op paralegal onderwijs dan in The Business School bij Humber. Hoogleraren in het programma beschikken over een graduaat, evenals het hebben van uitgebreide praktische ervaring op juridisch gebied. Bernie Aron, Program Coordinator van het legaal Studies opleiding kreeg onlangs een John en Suanne Roueche Excellence Award voor zijn uitzonderlijke focus op onderwijs en leren excellence.

multidisciplinaire aanpak Humber omvat beroepsopleiding in doctrine, belangenbehartiging en onderhandelingen, en juridisch onderzoek. Faculteit van mening dat de juiste wijze een cliënt met zich meebrengt het begrijpen van de achtergrond en motivatie van de cliënt; Daarom, dit programma biedt cursussen in de psychologie, sociologie, politicologie, en de filosofische grondslagen van het rechtssysteem. Stages bieden on-the-job ervaring waar studenten zullen gebruik maken en aan te scherpen nieuwe competenties.... [-]

Canada Toronto Fredericton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands