LAWSTUDIES.NL

Online Bachelor in Rechten Programma's in Ondernemingsrecht in Duitsland 2020

Samen met aanvullende accreditatie, het verdienen van een Bachelor of Laws (LLB) graad laat u toe om de wet de meeste landen oefenen. Deze academische programma's geven u een gedegen kennis van de wet en het denken vaardigheden die nodig zijn voor het veld.

Als een student wil in het rijk van het bedrijfsleven bij de voltooiing van de wet school te gaan, zou hij of zij geneigd zijn om een ​​beter begrip van dat specifieke gebied te krijgen door het nastreven van een LLM in ondernemingsrecht zijn.

 

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Online Bachelor in Rechten in Ondernemingsrecht in Duitsland

1 Resultaten in Ondernemingsrecht, Duitsland Filter

Bachelor ondernemingsrecht

IUBH Fernstudium
Online Voltijd Deeltijd 6 - 12 semesters Open Inschrijving Duitsland Bad Honnef +1 more

De Bachelor in Business Law (LL.B.) in afstandsonderwijs IUBH baant u de weg naar een indrukwekkende carrière in de gecombineerde gebied van bedrijfskunde en de focus van de wet.