Filter
Bachelor in de rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Online LLB Opleidingen in Mensenrechten Studies 2019

Een LLB is een diploma uitgereikt aan personen die hun undergraduate onderwijs in de wet hebben afgerond. Met deze certificering, zal afgestudeerden in staat zijn om de wet te oefenen en op dat gebied na te streven een carrière. 

Online Bachelor in Rechten Opleiding in Mensenrechten Studies

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Mensenrechten Studies

London South Bank University

In aanmerking komende rechten van de rechten van de mens Degree geaccrediteerd door de beroepsorganisaties die advocaten en barristers vertegenwoordigen. Omvat kansen om ... [+]

Word een echte redder

Werken in mensenrechtenwetgeving houdt in dat je dagelijks een rol speelt in het veranderen van levens ten goede en het verdedigen van degenen die zichzelf niet kunnen verdedigen.

Als onderdeel van de opleiding studeer je strafrecht, gender en gerechtigheid, medisch recht, burgerrechten, alternatieve geschillenbeslechting en medisch recht, waardoor je een solide basis hebt om je carrière op te bouwen.

Waarom mensenrechtenwetgeving bij LSBU?Gelukkige studenten: nummer 1 voor het VK voor Tevreden over het algemeen met de cursus in de rechten (Guardian League Table, 2018) met een energieke studentenvereniging die gesprekken, bezoeken en wedstrijden organiseert.Geweldig onderwijs - we zijn geen 1 in Londen voor onderwijs, academische ondersteuning, beoordeling en feedback (Nationale Studenten Enquête 2016).Deskundige academici - onze leraren zijn gekwalificeerde advocaten en barristers, die hun inzichten, praktische casuïstiek en passie voor het recht doorgeven.Uitstekende faciliteiten - we voorzien u van een iPad mini, complete online ondersteuning en toegang tot een e-bibliotheek met persoonlijke wetgeving ter waarde van £ 6000.Werkervaring - u kunt vrijwilligerswerk doen bij de Lambeth County Court-helpdesk, bij lokale advocatenkantoren, of juridisch adviseur zijn bij de gratis gratis juridisch advieskliniek van LSBU.Alternatieve route - wij zijn de enige universiteit in Londen die kwalificatie als juridisch verantwoordelijke via het Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) -modules op de LLB aanbiedt. Voltooi de noodzakelijke opties en je komt in aanmerking om een ​​afgestudeerd lid van de CILEx te worden.Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modusmode modules... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands