Filter
Bachelor in de rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor in Rechten Opleidingen in Juridisch Risicomanagement 2019/2020

Een bachelor in de rechten, ook wel een LLB-diploma genoemd, wordt door verschillende instellingen toegekend na een juridische studie. Afhankelijk van waar een student rechten wil uitoefenen, kan het een vereiste graad zijn om dit te doen.

Wat is een LLB in Legal Risk Management? De focus in deze graad ligt op het helpen van studenten om te identificeren waar financiële risico's liggen, om de juridische problemen rond dat risico te begrijpen, en om te leren strategieën te ontwikkelen om dit te voorkomen. Naast het bestuderen van algemeen handels- en strafrecht, kunnen aanvullende cursussen onderwerpen als witwassen van geld, bankpraktijken, investeringen, effecten, cyberbeveiliging, portefeuillebeheer, verzekeringsrecht en witteboordencriminaliteit omvatten.

Deze opleiding kan studenten helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van analyse, kritische beoordeling en strategieontwikkeling, vaardigheden die nuttig zijn in vele loopbanen en in het persoonlijke leven bij het maken van plannen en beslissingen. Daarnaast kan de focus op risicobeheer helpen om de kans op het vinden van een baan te vergroten en het beginsalaris te verbeteren, vooral bij grotere bedrijven die meer te verliezen hebben.

Bij het vergelijken van de kosten van verschillende LLB-programma's, die sterk kunnen variëren, moet u niet alleen de prijs voor de graad, maar ook de kosten van levensonderhoud in aanmerking nemen. Als u moet verhuizen om deel te nemen aan het programma, moet hiermee rekening worden gehouden.

Sommige afgestudeerden van dit soort programma's kunnen werken als advocaten, terwijl anderen functies zoals risicospecialist, fraude-analist, compliance officer, beleggingsanalist, beveiligingsanalist of consultant kunnen vinden. Onder de bedrijven die huren voor dit soort functies zijn banken, beleggingsondernemingen, advocatenkantoren, adviesbureaus, bedrijven, overheidsdiensten en verzekeringsmaatschappijen.

Er zijn veel instellingen over de hele wereld die LLB aanbieden in Legal Risk Management-programma's, waarvan sommige online beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Juridisch Risicomanagement

GCU - Glasgow School for Business and Society

Met de groei van de regelgeving in alle sectoren is er een toenemende behoefte aan expertise in zakelijk en juridisch risico. Geaccrediteerd door Law Society of Scotland, ... [+]

Geaccrediteerd door: Law Society of Scotland

Dit programma, de eerste in zijn soort in Schotland, is ontwikkeld in reactie op de groei van wettelijke regelgeving in alle sectoren en de daarmee samenhangende behoefte aan bedrijfsorganisaties om aan hun nalevingsvereisten te voldoen.

Recente gebeurtenissen, waaronder de wereldwijde financiële crisis en recentelijk de 'Brexit'-stemming, hebben het onzekere en uitbreidende bereik en de mate van risicovolle zaken onderstreept en zo de behoefte aan deskundigheid op het gebied van bedrijfs- en juridisch risico benadrukt. Zo is er een toenemende verwachting dat advocaten proactief zijn in het voorspellen en voorkomen van onethisch en onrechtmatig gedrag in alle samenlevingsgebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands