LAWSTUDIES.NL

Vergelijk LLB Programma's in Interdisciplinair recht op Mauritius

Een Bachelor of Laws, LLB, toont aan dat een individu beschikt over een grondige kennis van de concepten van de wet en is in staat om te oefenen. Het is de accreditatie een afgestudeerde nodig heeft om een ​​positie in het veld te bereiken. 

Interdisciplinair recht is een studiegebied dat deelnemers aan het programma in staat stelt een diploma af te stemmen op hun carrièredoelstellingen op juridisch gebied. Studenten kunnen bijvoorbeeld naast financiële wetgeving ook economie studeren voor een functie in het bedrijfsleven.

Mauritius, officieel de Republiek Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan ongeveer 2000 kilometer voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent.

LLB Opleiding in Interdisciplinair recht op Mauritius

1 Resultaten in Interdisciplinair recht, Mauritius Filter

Bachelor of Laws, LLB hons

Middlesex University Mauritius
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Mauritius Vacoas-Phoenix

Op de LLB Honours Law diploma krijgt u een uitstekende basis in juridische vaardigheden en de stichting onderwerpen en mogelijkheden krijgen om specialistische kennis op te doen in de optionele modules zoals werkgelegenheid en Discrimination Law. Studenten die afstuderen met ten minste een lagere tweede klasse eert zal een plaats aan het College of Law aan de Legal Practice Course (de volgende stap op weg naar een advocaat) te ondernemen worden gegarandeerd. Als u niet succesvol zijn in elk van de core modules in jaar 1 en 2 kunt u ervoor kiezen om af te sluiten met de BA Honours Law.