LAWSTUDIES.NL

Bekijk Rechten Studies in Interdisciplinair recht in Maleisië

Door het verdienen van een LLB, individuen in staat zijn om te certificeren aan de huidige en toekomstige werkgevers dat ze een beter begrip van het analytisch en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn door iemand die op het gebied van wet bezitten.   

Interdisciplinair recht is de studie van meerdere onderwerpen die betrekking hebben op de wet. Geleerden die dit pad kiezen, bestuderen vaak een mix van ogenschijnlijk niet-verwante onderwerpen, zoals financiën en wetgeving, om de sector van het personeelsbestand dat gespecialiseerd is in belastingen te betreden.

Als u de beste studie-omgeving in Azië nodig, inschrijven op het tertiair onderwijs in Maleisië.Dit is een land met een rijke cultuur en grote activiteiten te laten u te vermaken en ontspannen als je studeert in het land

Bachelor in Rechten in Interdisciplinair recht in Maleisië

3 Resultaten in Interdisciplinair recht, Maleisië Filter

Bachelor of Law (LLB) / UK Degree Transfer Program (Rechten)

HELP University
Campus Voltijd 3 jaren September 2020 Maleisië Kuala Lumpur

HELP University biedt zijn eigen LLB-programma van eigen bodem, bekend als de HELP Bachelor of Laws (Honours), die volledig bij HELP University kan worden voltooid.

LLB (Hons) british wo-diploma

Brickfields Asia College
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 3 jaren Vraag informatie aan Maleisië Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam +3 more

BAC levert een Britse Transfer Degree Programme (wet) waar studenten hebben de mogelijkheid om te voltooien een 1 + 2 (1 jaar bij BAC en 2 jaar bij een Britse partner University) of 2 + 1 (2 jaar bij BAC en 1 jaar op een Britse partner University), afhankelijk van hun voorkeur.

Bachelor - wet

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus Voltijd Januari 2020 Maleisië Kuala Lumpur Batu Pahat

Veel wet afgestudeerden hebben een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, de kunst, wetenschap, onderwijs, en de publieke sector gevonden. Welke industrie je uiteindelijk ook kiest, zul je altijd genieten van de duidelijke voordeel dat een INTI Law graduate.