LAWSTUDIES.NL

Zoek LLB Programma's in Interdisciplinair recht in India

Een Bachelor of Laws, LLB, toont aan dat een individu beschikt over een grondige kennis van de concepten van de wet en is in staat om te oefenen. Het is de accreditatie een afgestudeerde nodig heeft om een ​​positie in het veld te bereiken. 

Interdisciplinair recht is de studie van meerdere onderwerpen die betrekking hebben op de wet. Geleerden die dit pad kiezen, bestuderen vaak een mix van ogenschijnlijk niet-verwante onderwerpen, zoals financiën en wetgeving, om de sector van het personeelsbestand dat gespecialiseerd is in belastingen te betreden.

India, officieel de Republiek India, is een land in Zuid-Azië. Het is de zevende grootste land per gebied, de tweede meest bevolkte land met meer dan 1.2 miljard mensen, en de meest dichtbevolkte democratie in de wereld

LLB in Interdisciplinair recht in India

2 Resultaten in Interdisciplinair recht, India Filter

BBA. LLB

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Voltijd 5 jaren Juli 2020 India Bengaluru

Aangesloten bij de Karnataka State Law University en erkend door de Bar Council van India, de BBA, LL. B. cursus is een combinatie van de studie van de wet en Business Administration.

BBA-LLB (Hons)

ITM University, School of Law
Campus Voltijd 5 jaren Juli 2020 India Gurugram

De innovatief ontworpen 5 jaar geïntegreerd BBALL.B. (Honours) Degree Program van ITG Law School integreert de studie van het recht met het management in een semester modus voor het verbeteren van de inzetbaarheid van ITG Law Students en voor een stress-vrij juridisch onderwijs in een tijdperk van speciale en super speciale onderwerpen.