Filter
Bachelor in de rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

3 Bachelors in Rechten in Commercieel recht 2020

Een LLB wordt toegekend aan personen die het rechtenstudie- of standaardrechtsprogramma hebben voltooid. Het is een bachelorniveau en in de meeste landen is extra opleiding of onderwijs vereist voor afgestudeerden om recht te doen. Een eerdere universitaire opleiding of een hbo-opleiding is meestal vereist voor toelating tot een LLB-programma.

Wat is een LLB in handelsrecht? Het is een bachelor in de rechten met de nadruk op het bedrijfsleven. Studenten kunnen cursussen volgen die hen helpen commercieel bewust te worden en een beter begrip van het ondernemingsrecht kunnen krijgen. Klassen kunnen onderwerpen omvatten zoals strafrecht, contractenrecht, onrechtmatige daad, geschillenbeslechting, handelsrecht, vennootschapsrecht in context en globalisering, handel en natuurlijke hulpbronnen.

Veel afgestudeerden vinden dat ze de school verlaten met een gevarieerde vaardigheden. Ze kunnen het vermogen ontwikkelen om complexe informatie duidelijk te interpreteren en te verklaren. Ze kunnen ook sterke schrijf- en onderzoeksvaardigheden verwerven. Deze vaardigheden kunnen studenten helpen bij hun carrière.

Een LLB in handelsrecht wordt aangeboden in veel rechtsgebieden met common law. De kosten van het lesgeld kunnen variëren, afhankelijk van de locatie van de universiteit. Na onderzoek en het kiezen van een instelling om deel te nemen, neem rechtstreeks contact op met de school voor gedetailleerde informatie over de kosten van deelname.

Een LLM in handelsrecht is een kwalificerende graad die studenten in staat stelt om door te stromen naar een LLM of een training voor het bartoets om een ​​praktiserend advocaat te worden. Individuen die meer geïnteresseerd zijn in zaken, kunnen de school verlaten met een solide basis in de handelswetgeving om hen klaar te stomen voor een reeks zakelijke instellingen. Afgestudeerden kunnen ook worden voorbereid op een loopbaan als docent, bankier, manager van een bedrijf of non-profitorganisatie, en directeur financiën of personeelszaken.

Een LLM in handelsrecht wordt aangeboden aan vele universiteiten over de hele wereld. Online cursussen zijn mogelijk beschikbaar via sommige programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Commercieel recht

University of Greenwich

De LLB Hons Commercial Law programma is nieuw voor Greenwich - de eerste instroom van studenten is gestart in september 2015 - en het wil voortbouwen op het succes van on ... [+]

Houdt u er rekening mee dat de informatie op deze website heeft betrekking op het programma te beginnen in september 2016.

De LLB Hons Commercial Law programma is nieuw voor Greenwich - de eerste instroom van studenten is gestart in september 2015 - en het wil voortbouwen op het succes van onze gevestigde LLB Hons Law programma.

WILT U MEER WETEN? Voor meer informatie over dit programma - met inbegrip van inhoud, programma vergoedingen en studie mode - en studeren bij de School of Law aan de Universiteit van Greenwich, vul dan het formulier aan de rechterkant en de School of Law zal contact met u per e-mail.

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Westminster International University in Tashkent

Bachelor of Arts (Honours) Handelsrecht is een drie-jarige full-time cursus, afgeleverd bij WIUT . Het bestaat uit vakgebieden die worden aangetroffen in een Engelse wet ... [+]

Bachelor of Arts (Honours) Handelsrecht is een drie-jarige full-time cursus, afgeleverd bij WIUT . Het bestaat uit vakgebieden die worden aangetroffen in een Engelse wet die wordt gedoceerd aan de University of Westminster (Londen). De afgelopen jaren zijn getuige geweest van de globalisering van handel en investeringen, de opkomst van nieuwe markten, de toename van de grensoverschrijdende fusie- en overnameactiviteit en de groeiende convergentie van handel, financiën en wereldwijde corporate governance. Modules voor de BA in Handelsrecht behandelen de wereldwijde en regionale regulering van internationale handel en ondernemingsrecht.

De wet is een onderwerp waar je een scala aan vaardigheden kunt ontwikkelen en vele aspecten van het menselijk leven kunt verkennen. Rechten studeren als bachelor geeft je de kans om je geest aan te scherpen, je begrip te versterken en je ervaring te verdiepen in het hele scala van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen. Je krijgt zowel een breed begrip als diepgang in de gebieden die je het meest interesseren.... [-]

Oezbekistan Tashkent
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Diploma University of Applied Sciences

De studie Business Law kan worden ingevuld op de landelijke DIPLOMA studiecentra als een part-time afstandsonderwijs of face onderwijs full-time aan de Bad Sooden-Allendo ... [+]

De Programma in Business Law kan worden gebruikt als de landelijke studiecentra DIPLOMA afstand studies naast carrière of aanwezigheid studies full-time aan de Bad Sooden-Allendorf met de state-goedgekeurde Bachelor's degree worden ingevuld. De standaard periode van studie in Afstandsonderwijs 7 semester en Aanwezigheid bestudeert 6 semesters.

Bachelor's degree in Business Law

Het doel is om generalistische kennis en vaardigheden op het gebied van wetenschap te verwerven Business Administration en Rechts en een uitsparing in de technische Electieve gebied van financiële diensten, fusies en overnames of Real Estate Law.

De bacheloropleiding in Business wet is aangepast aan de huidige behoeften van de economie en daarmee voldoet aan de vraag kwalificaties van bedrijfsjuristen, die werkt in een steeds wettelijk geregeld werkomgeving. De cursus is gericht op het verstrekken van een uitgebreide service expertise om technische problemen die zowel de juridische en economische know-how nodig op te lossen.... [-]

Duitsland Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlijn Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hannover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim München Ostfildern Würzburg Regenstauf Neurenberg Wiesbaden Wuppertal Duitsland online  + 21 Meer
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
Deeltijd
6 - 7 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands