LAWSTUDIES

LLB Opleidingen in de Verenigde Thessaloniki in Griekenland 2020/2021

Een LLB is een diploma uitgereikt aan personen die hun undergraduate onderwijs in de wet hebben afgerond. Met deze certificering, zal afgestudeerden in staat zijn om de wet te oefenen en op dat gebied na te streven een carrière. 

Griekenland ontwikkelden hun onderwijssysteem met het hoger onderwijs aan de top. Meer dan 40% van alle Grieken woont in Athene en er is ook waar de beste kansen op een niveau hoger onderwijs na te streven is. Begrensd door Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije, Griekenland is een toeristische parel met een van de wereld 's fantastische stranden.

De stad Thessaloniki is de tweede grootste van het land en de thuisbasis van meer dan 790.000 inwoners. Het is een van Griekenland's meest essentiële commerciële centra en speelt een belangrijke rol in de economie als geheel. Het herbergt het land de grootste universitaire onder andere instellingen.

Rechten Studies in de Verenigde Thessaloniki in Griekenland

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Laws (LLB)

DEI College
LLB
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het dynamische karakter van de wet wordt steeds duidelijker, zowel in Griekenland als in het buitenland en maakt de toepassing van de nationale en internationale wetgeving op ...

Lees meer