LAWSTUDIES

LLB Opleidingen in de Verenigde Parijs in Frankrijk 2020/2021

Wanneer u uw undergraduate onderwijs te voltooien in de professionele wet, wordt u beloond met een Bachelor of Laws (LLB) graad. Met extra accreditatie, de LLB kun je als advocaat in de meeste landen over de hele wereld.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Bachelor in Rechten Opleidingen in de Verenigde Parijs in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Europese LL.B. in rechten - Campus Lille

Lille Catholic University - Faculty of Law
LLB
<
Voltijds
Engels
Duits
Spaans
Frans
Campus

De European LL.B in Law (Lille) is een tweetalig bachelorprogramma voor studenten die geïnteresseerd zijn in internationale carrières. Deze bacheloropleiding is bedoeld voor s ...

Lees meer

Europese LL.B. in rechten - Campus Parijs

Lille Catholic University - Faculty of Law
LLB
<
Voltijds
Engels
Duits
Spaans
Frans
Campus

De Europese LL.B in Parijs is een drietalige bacheloropleiding die is verdeeld in drie delen: Franse wetgeving (1/3) Internationaal

Lees meer