$close

Filters

Resultaten weergeven

LLB's in Engels recht 2022

De LLB, of Bachelor of Laws, biedt kandidaten kansen om expertise op te doen in gerichte rechtsgebieden. De LLB kan de ontvangers een breed scala aan loopbaankeuzes aanbieden binnen het juridische domein. Wat is een LLB in de Engelse wetgeving? Deze opleiding is vaak de eerste stap naar het betreden van de advocatuur in het Verenigd Koninkrijk. Deelnemers aan het programma krijgen een grondige o… Meer informatie

De LLB, of Bachelor of Laws, biedt kandidaten kansen om expertise op te doen in gerichte rechtsgebieden. De LLB kan de ontvangers een breed scala aan loopbaankeuzes aanbieden binnen het juridische domein.

Wat is een LLB in de Engelse wetgeving? Deze opleiding is vaak de eerste stap naar het betreden van de advocatuur in het Verenigd Koninkrijk. Deelnemers aan het programma krijgen een grondige opleiding in juridische praktijken, zoals oneigenlijk juridisch debat en juridisch schrijven. Cursusaanbod bevat vaak een inleiding tot het Engelse rechtssysteem in termen van crimineel en publiek recht. Verschillende gebieden van de wet worden ook bestudeerd, zoals eigendomsrecht, familierecht, internationaal recht, trusts en onrechtmatige daad. Bovendien worden de wetten en instellingen van de Europese Unie vaak opgenomen in de programma's.

De studie van de wet biedt de mogelijkheid waardevolle levensvaardigheden op te doen op het gebied van kritisch denken, analyseren en schrijven. Onderzoeksvaardigheden zijn fundamenteel in de advocatuur en worden onderwezen in een LLB-programma met Engelse wetgeving.

Het collegegeld voor een LLB hangt af van de locatie van de universiteit en zijn onderscheidende profiel. Meestal heeft een voltijdstudent vier jaar nodig om het programma te voltooien.

Een LLB in de Engelse wetgeving is een opstap naar de advocatuur in het Verenigd Koninkrijk. Veel afgestudeerden van dit programma worden succesvolle advocaten in Groot-Brittannië of internationaal in hun aandachtsgebieden. Er zijn echter veel carrièremogelijkheden, behalve dat je advocaat wordt. Veel afgestudeerden gaan over tot het gebruik van hun nieuwe vaardigheden in de bedrijfswereld of overheidsinstanties in een juridische hoedanigheid. Anderen gebruiken hun juridische kennis in een beroep van politie, zoals een politieagent. Weer anderen worden leraren op secundair of universitair niveau.

Engelstalige programma's zijn lokaal en online te vinden. Er zijn veel universiteiten die deze programma's over de hele wereld aanbieden en elk heeft zijn voordelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Arden UK
Coventry, Verenigd Koninkrijk

Op zoek naar een kick-off van je carrière als jurist? Zoek niet verder: de LLB (Hons) met kwalificerende status is iets voor jou. Je zult je verdiepen in alle essentiële kenni ... +

Op zoek naar een kick-off van je carrière als jurist? Zoek niet verder: de LLB (Hons) met kwalificerende status is iets voor jou. Je zult je verdiepen in alle essentiële kennis van het Britse en EU-rechtsstelsel, en een diepgaande kennis van het recht opbouwen - en ook alle kennis van zaken die je nodig hebt. Deze LLB (Hons) wordt erkend door de Solicitors Regulation Authority en de Bar Standards Board. Een succesvolle advocaat zijn, draait om het toepassen van uw juridische kennis op een gecompliceerde situatie en het bieden van een goed onderbouwde oplossing. Elk jaar verken je de kernprincipes van het recht. Als je dit eenmaal onder je riem hebt, ben je vrij om twee van de vier optionele modules te kiezen. -
LLB
Voltijds
Deeltijd
3 - 6 jaren
English (UK)
aug 2022
Online