Filter
Bachelor in de rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top LLB's in Studies economisch recht 2019/2020

Voor studenten met een sterke interesse in het nastreven van een loopbaan in de rechten, biedt de LLB, of bachelor in de rechten, een krachtige inleiding tot prelatuurstudies. Het programma kan drie tot vijf jaar duren en kan verschillende wetgevingsgerelateerde onderwerpen benadrukken.

Wat is een LLB in economische rechtenstudies? Het doel van dit programma is vaak om de student een sterke basis te geven op het gebied van recht en economie. Het programma probeert de student vaak een beter begrip te bieden van juridische kwesties door middel van cursussen, lezingen en seminars die worden gegeven door professoren met een hogere opleiding. Debat en kritisch denken worden vaak benadrukt om de onafhankelijkheid van de student te bevorderen. Economische fundamenten met betrekking tot mondiale en persoonlijke aangelegenheden kunnen een sleutelcomponent van het programma zijn.

Geleerden die dit programma volgen, ontwikkelen vaak geavanceerde communicatievaardigheden, die kunnen helpen in persoonlijke en carrièresituaties. Ze studeren meestal af met een goed begrip van economische principes en juridische kwesties, die hen kunnen helpen om door te stoten naar hogere posities in hun loopbaan.

De kosten van deze opleiding kunnen onder meer afhangen van de locatie, de universiteit en de duur van het programma. Geïnteresseerde studenten moeten onderzoeken en contact opnemen met elke school om een ​​beter inzicht te krijgen in welk programma het beste bij hen past.

Studenten die afstuderen met een diploma in economisch recht studies kunnen goed gepositioneerd zijn voor een carrière in zowel de juridische of economische beroepen. Advocatenkantoren, bedrijven, universiteiten en overheidsinstanties zijn een vruchtbare voedingsbodem voor deze mensen. Posities als paralegal, secretaresse, officemanager of juridische advocaat zijn mogelijk beschikbaar op het gebied van de wet, terwijl tewerkstelling als bankmanagers, financiële adviseurs, instructeurs en beleggingsmakelaars opties in de economie zijn.

Een LLB in Economic Law Studies wordt aangeboden in een aantal landen over de hele wereld, met zowel in-class als online modules beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Studies economisch recht

Independent College Dublin

De LL.B graad in de rechten met Accounting is een 4 jaar opleiding combineren van de twee disciplines van het recht en de boekhouding. De mate de studie van de van een gr ... [+]

De LL.B graad in de rechten met Accounting is een 4 jaar opleiding combineren van de twee disciplines van het recht en de boekhouding. De mate de studie van de van een graad core modules en die noodzakelijk zijn voor de studie van de boekhouding betrekken. De cursus geeft een uitstekende training voor de juridische en zakelijke professional.

De mate bij Independent College Dublin profiteert van de goedkeuring en de sterke steun van de Bristol Law School van de University of the West of England, Bristol een van de toonaangevende wet scholen in het Verenigd Koninkrijk. De cursus wordt geleverd door een team van enthousiaste en ervaren docenten. Bovendien is de aard van de klassengrootte stimuleert een interactieve en discursieve benadering van de studie van het recht.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands