Filter
Bachelor in de rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 LL.B's in Criminologie 2019

Voor degenen die een loopbaan in de wet volgen, biedt een Bachelor of Laws (LLB) de meeste afgestudeerden de mogelijkheid om rechten te oefenen, afhankelijk van het land. Academische cursussen legt de basis voor het begrijpen van de wet en biedt de nodige vaardigheden voor de praktijk van de wet.

Wat is een LLB in Criminology? Cursussen zijn gericht op wetgeving met een toepassing uit de echte wereld. Studenten leren de belangrijkste grondslagen van de wet en criminologie, evenals ethiek, juridische concepten en juridische systemen. Coursework leert ook wetenschappers psychologie, mensenrechten en sociologie om hen voor te bereiden op het leven werken met de criminele mentaliteit. Sommige programma's bieden de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Programma's nemen slechts drie jaar in beslag en duren zes jaar.

Honing analytische en kritisch denken vaardigheden zijn noodzakelijke componenten van de graad, maar kunnen ook studenten buiten het personeel helpen in hun interpersoonlijke relaties en algemene levensbeslissingen. Een diep begrip van de wet helpt programmadeelnemers het algemene politieke landschap te begrijpen en een algemeen begrip van anderen te bieden.

Studenten moeten tijd besteden aan onderzoek naar de kosten van het bijwonen van hun gekozen LLB-programma en extra items, inclusief kost en inwoning. De kosten variëren afhankelijk van de instelling en locatie.

Afgestudeerden met een LLB in Criminologie zijn strafrechtadvocaten geworden, maar velen hebben ook een loopbaan gevolgd bij wetshandhaving om criminelen te vangen en zaken op te lossen. Sommige potentiële banen zijn onder meer een criminoloog, voorwaardelijke voorwaardelijke functionaris of reclasseringsambtenaar, politiedetective en forensisch wetenschapsmonteur. Afgestudeerden hebben er zelfs voor gekozen om hun loopbaan in het buitenland voort te zetten en te genieten van alles wat de internationale gemeenschap te bieden heeft. De meeste kansen op werk bieden afgestudeerden de kans om gemeenschappen veilig te houden en anderen te helpen.

Studenten hebben de keuze tussen instructie op de campus of de flexibiliteit van een online klaslokaal om hun studie af te ronden. Start uw volgende stappen met een zoekopdracht voor uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Criminologie

The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) Law with Criminology with Foundation Year is een vierjarige kwalificatiewet. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheiden ... [+]

LLB (Hons) Law with Criminology with Foundation Year

Onze LLB (Hons) Law with Criminology with Foundation Year is een vierjarige kwalificatiewet. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheidenheid aan verschillende aspecten van criminologie, waaronder criminaliteit, strafrecht en crimineel gedrag. De wetmodules worden voornamelijk geleverd door professioneel gekwalificeerde advocaten met een hoog niveau van face-to-face-lessen. De cursus heeft een praktische focus, met real-world toepassing van de wet en criminologie. Employability is geïntegreerd in de cursus om u de academische kennis en de belangrijkste overdraagbare vaardigheden te bieden waar de hedendaagse werkgevers behoefte aan hebben. Deze cursus is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een carrière in de juridische sector of, meer specifiek, binnen het strafrechtelijk systeem. Het eerste jaar is een jaar van de stichting, dat zich richt op het ontwikkelen van een goed begrip van de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de volledige opleiding te volgen. Bekroond met goud in 2017 Teaching Excellence Framework.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze Law with Criminology * is een driejarige kwalificatiewet. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheidenheid aan verschillende aspecte ... [+]

LLB (Hons) Law with Criminology

Onze wet met criminologie is een driejarige kwalificatiewet. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheidenheid aan verschillende aspecten van criminologie, waaronder criminaliteit, strafrecht en crimineel gedrag. De wetmodules worden voornamelijk geleverd door professioneel gekwalificeerde advocaten met een hoog niveau van face-to-face-lessen. De cursus heeft een praktische focus, met real-world toepassing van de wet en criminologie. Employability is geïntegreerd in de cursus om u de academische kennis en de belangrijkste overdraagbare vaardigheden te bieden waar de hedendaagse werkgevers behoefte aan hebben. Deze cursus is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een carrière in de juridische sector of, meer specifiek, binnen het strafrechtelijk systeem. Bekroond met goud in 2017 Teaching Excellence Framework.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands