5 Deeltijd LLB Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024

Deeltijd LLB Opleidingen in Ondernemingsrecht 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    4 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Onze LLB (Hons) Law with Business is het enige 100% online en parttime programma in zijn soort, zonder dat je naar beoordelingscentra hoeft te reizen of getimede examens hoeft af te leggen. Dit programma is bedoeld voor personen die een kwalificerende graad in de rechten (QLD) willen behalen en tegelijkertijd zakelijke kennis willen opdoen. Onze online LLB (Hons) Law with Business is gericht op de wetten van Engeland en Wales, maar omvat ook relevante mondiale kwesties. Je studies verdiepen zich in belangrijke rechtsgebieden zoals contractenrecht en onrechtmatige daad, en het zal je uitrusten met de management-, communicatie- en financiële vaardigheden die nodig zijn voor de wereldwijde zakelijke omgeving. Jouw specialisme op het gebied van recht en bedrijfsleven maakt je een aanwinst voor elke onderneming.

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus biedt een inleiding tot de fundamentele elementen van het recht, waardoor studenten juridische vaardigheden en gedegen kennis van de professioneel vereiste basisgebieden van het recht kunnen ontwikkelen, terwijl ze zich specialiseren in een gebied dat hen interesseert, met een speciale focus op commercieel bewustzijn.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Onze online LLB (Hons) rechtengraad is beschikbaar als een cursus van 3, 4 of 6 jaar (registratienr. 253055). Als je een carrière in de juridische of bredere commerciële sector wilt nastreven, maar meer flexibiliteit in studiepatronen nodig hebt en online wilt studeren, dan is dit misschien de graad voor jou. Deze graad heeft een praktische focus, waarbij inzetbaarheid ingebed is in de cursus.

    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Aalen, Duitsland
    • Baden-Baden, Duitsland
    • + 21 more

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren, Op de campus

    Duits

    De studie ondernemingsrecht kan worden afgerond aan de landelijke DIPLOMA-studiecentra als deeltijds afstandsonderwijs of als voltijds klassikaal onderzoek op de locatie Bad Sooden-Allendorf met het door de staat erkende bachelordiploma.