Filter
Bachelor in de rechten
China Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors in Rechten in China 2019

Een LLB kan worden verdiend, waaruit blijkt dat een persoon is gecertificeerd om te werken op het gebied van het recht. Het is ook mogelijk om specialisaties te bereiken met deze certificering, om een ​​carrière op maat in een bepaalde richting van de wettigheid. 

Een LLM (Master of Law) is een geavanceerde graad in de rechten die helpt bereiden studenten met gespecialiseerde juridische opleiding. Opleidingen combineren vaak onderzoek, cursussen en een scriptie. LLM programma's hebben vaak één tot twee jaar in beslag.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

LLB Opleidingen in China

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Dalian Maritime University

Maritiem Recht in DMU de eerste plaats in China onder alle relevante programma's op het gebied van maritieme jurisprudentie. ... [+]

Zeerecht in DMU de eerste plaats in China onder alle relevante programma's op het gebied van maritieme jurisprudentie. Dit programma cultiveert juridische professionals met systematische juridische kennis te nemen aan juridische werk in de haven en scheepvaart bedrijven, buitenlandse bedrijven geïnvesteerd, wetgevende, administratieve, juridische, arbitrage instanties en juridische dienst organisaties op basis van de solide basis van relevante wetten en beleid.

Doelstellingen van het programma

Dit programma is gericht op het cultiveren van hoog niveau, applicatie-georiënteerd, goed afgerond en goed gefundeerde juridische professionals met vaste vreemde taal stichting, systematische juridische kennis meesterschap, diepgaande kennis van de scheepvaart (internationale economie) en aanverwante zaken.... [-]

China Dalian
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands