Filter
Bachelor in de rechten
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top LLB Programma's in Canoniek recht 2019/2020

Een LLB is een bachelor in de rechten die is ontstaan ​​in Engeland. Het is een bachelordiploma dat doorgaans drie jaar duurt. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere graden maar verlengt meestal de benodigde tijd om te voltooien.

Wat is een LLB in Canon Law? Deze graad richt zich op het kerkelijk recht en de wet van andere religies op het niveau van de bachelor. Het bereidt studenten doorgaans voor op een licentiaat in het kerkelijk recht. Het kerkelijk recht omvat alle wetten en regels die de organisatie van de katholieke kerk regelen. Studenten kunnen cursussen volgen in dogmatische theologie, sacramentele theologie, moraaltheologie en ecclesiologie. Niet alle studies hebben echter rechtstreeks betrekking op dogma of theologie. Latijn is ook een deel van het curriculum.

Het verdienen van een LLB in de Canon Law vereist veel gerichte studie. Studenten hebben de neiging om zelfgemotiveerd te leren en vaardigheden in communicatie te ontwikkelen. Ze kunnen ook de mogelijkheid hebben om vaardigheden in het Latijn te verwerven, waardoor ze zich als een kandidaat kunnen onderscheiden in hun cv.

De kosten van het verdienen van een LLB in Canon Law kunnen verschillen, afhankelijk van de universiteit die je kiest om deel te nemen. Het wordt aangeboden op verschillende scholen in andere landen dan de Verenigde Staten en Canada. Neem contact op met uw geselecteerde instelling voor gedetailleerde studiegegevens.

Veel studenten met een LLB in het Canon-recht gaan verder met het volgen van een licentiaat in het kerkelijk recht. Sommige studeren canonieke wetgeving op hun weg naar het worden van priesters. Hoewel een LLB verder onderzoek vereist om een ​​advocaat van de canon te worden, is dat het doel van veel afgestudeerden. Een LLB in het kerkelijk recht kan afgestudeerden mogelijk ook een positie in hun aartsbisdom verwerven.

Studenten kunnen hun LLB in Canon Law verdienen via een online programma waarmee ze de flexibiliteit hebben om een ​​druk schema te doorlopen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Canoniek recht

Universidad Pontificia Comillas

Voor in de kerk als instituut, te weten de interne syntax commando's rechtvaardigheid als de activiteit van alle leden van de kerk: leken, godsdienst, priesters, bisschop ... [+]

Degree in Kerkelijk Recht

Voor in de kerk als instituut, te weten de interne syntax commando's rechtvaardigheid als de activiteit van alle leden van de kerk: leken, godsdienst, priesters, bisschoppen, de Paus.

Een synthese tussen filosofie, theologie en de wet te maken en te werken met een pastorale benadering, in het voordeel van degenen die gespecialiseerd advies, technisch advies, effectieve verdediging van hun rechten, een veilige bedrijf nodig hebben in hun echtelijke conflicten of anderszins.

Om te leren te zijn, binnen de Kerk en de wereld, de verdediger van degenen die niet kunnen of niet weet om zich te verdedigen en bij te dragen aan de triomf van rechtvaardigheid.... [-]

Spanje Madrid
September 2020
Spaans
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands