LAWSTUDIES

LLB Opleidingen in Bestuursrecht in Macedonië

Samen met aanvullende accreditatie, het verdienen van een Bachelor of Laws (LLB) graad laat u toe om de wet de meeste landen oefenen. Deze academische programma's geven u een gedegen kennis van de wet en het denken vaardigheden die nodig zijn voor het veld.

Bestuursrecht is een tak van publiek recht dat zich bezighoudt met overheidsinstanties en de procedures en voorschriften die op hen van toepassing. Er zijn bureaus die actief zijn op alle niveaus van de overheid. Verdere specialisatie binnen deze brede categorie kunnen onder meer gebieden als het internationaal recht, belastingen, onroerend goed, bank- en intellectueel recht.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Bachelor in Rechten Programma in Bestuursrecht in Macedonië

1 Resultaten in Bestuursrecht, Macedonië Filter

Bachelor in Bevoegdheid

International University of Struga
LLB
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Campus

Enthousiasme en de wens om bij te dragen aan de ontwikkeling van het hoger onderwijs waren de enige motief dat we leiden naar de juiste vorming van Euro College - Struga.De ee ...

Lees meer