7 LLB Opleidingen in Studies bestuursrecht in Verenigd Koninkrijk for 2024

LLB Opleidingen in Studies bestuursrecht in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus is ontworpen om de meest gerichte professionele rechtenstudie te zijn die beschikbaar is. Voor studenten die in twee jaar een praktijkgerichte intensieve opleiding willen volgen en een carrière in de juridische sector willen nastreven. Het is een snellere, intensievere route, gegeven door dezelfde docenten en met dezelfde hoogwaardige lesmethoden als onze driejarige rechtenstudie. We hebben een algemene 5-sterrenbeoordeling van QS World University Rankings en 5 sterren in onderwijs, inzetbaarheid, online leren, academische ontwikkeling en inclusiviteit.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Dit is de enige 100% online en parttime LLB (Hons) Law, zonder dat je naar beoordelingscentra hoeft te reizen of getimede examens moet afleggen. Het is een kwalificerende graad in de rechten (QLD), erkend door de Solicitors Regulation Authority en een geweldige eerste stap om door te stromen naar de professionele opleidingsfase om te kwalificeren als een juridische professional. Dit academisch rigoureuze SQE-gerichte LLB (Hons) Law-programma omvat de zeven fundamenten van juridische kennis. De syllabus is gericht op de wetten van Engeland en Wales, maar omvat ook relevante mondiale kwesties. Tijdens het programma ontwikkel je kritisch denken, teamwork, leiderschap en presentatie van juridische argumentatievaardigheden via discussieforums met je medestudenten. Na het behalen van je diploma ben je klaar om een juridische opleiding te volgen en ben je ook uitgerust om te gedijen in een breed scala aan loopbanen in gerelateerde sectoren.

    • Colchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Online United Kingdom

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De MLaw vierjarige Integraalmast is iets voor u als u al weet dat u in aanmerking wilt komen als advocaat. Gedurende de eerste drie jaar bestudeer je onze LLB-modules, terwijl jaar vier is ontworpen om je voor te bereiden met de nodige vaardigheden en kennis om de nieuwe Solicitors Qualifying Examinations (SQE1 en SQE2) af te leggen. Na voltooiing van deze cursus hoeft u alleen maar te voldoen aan de vereisten voor kwalificerende werkervaring van de Solicitors Regulation Authority (SRA) om in aanmerking te komen als advocaat. Onze modules omvatten contractenrecht, strafrecht, ondernemingsrecht, civiele geschillenbeslechting, enz.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 4 more

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze LLB (Hons) Law met Foundation Year is een kwalificerende graad in de rechten die gedurende vier jaar is gestudeerd. Het eerste jaar is een Foundation-jaar, dat zich richt op het ontwikkelen van inzicht in de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de LLB (Hons) Law Degree te volgen. De daaropvolgende drie jaar volgen dan onze Fulltime LLB-opleiding.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze LLB (Hons) Senior Status-graad is speciaal ontworpen voor afgestudeerden die zich willen bekeren tot de studie rechten. Het is voor degenen die willen overstappen naar de studie van de rechten, maar willen studeren over een periode van twee jaar. Studenten zullen de basisvakken bestuderen, maar hebben het voordeel dat ze 4 rechtenoptievakken kunnen selecteren om de vooruitzichten voor loopbaanontwikkeling te verbeteren.