LLB-wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze kwalificerende rechtenstudie dekt de grondslagen van het Engelse recht en stelt u in staat om zich te specialiseren in gebieden van het onderwerp op basis van uw eigen belangen.

Deze cursus voldoet aan de vraag van hooggekwalificeerde studenten die rechten willen studeren als een academische discipline, ongeacht of ze een loopbaan in de juridische praktijk willen volgen.

Je kunt je aan het begin van het tweede jaar aanmelden voor een van de vierjarige opleidingen van de school, die een jaar in het buitenland opnemen en de wetgeving van dat land bestuderen. De school heeft scholen voor partnerscholen in Australië, Canada, China, Europa, Nieuw-Zeeland, Singapore en de VS.

Dit is zeer concurrerend en overdracht mag niet worden verondersteld. Voor degenen die van plan zijn een juridische carrière te volgen, zal de basis in verschillende rechtsstelsels zeer aantrekkelijk zijn voor toekomstige werkgevers, en in het bijzonder voor de leidende internationale advocatenkantoren.

Jaar een

In het eerste jaar zul je kernmodules nemen in Foundations of Tort, Law of Contract, Public Law en Understanding Law.

Jaar twee

In jaar twee zul je verdere kernmodules volgen in strafrecht, grondrecht en (op dit moment) recht van de Europese Unie, evenals optionele wetmodules en / of modules van buiten de school.

Jaar drie

In jaar drie neem je de laatste kernmodule in de Law of Trusts, evenals optionele wetmodules en / of modules van buiten de school.

Als u wordt geselecteerd om over te stappen naar een van onze vierjarige graden, zult u uw derde jaar doorbrengen op een rechtenstudie in een ander land. Hierna keert u terug naar Nottingham om uw vierde en laatste studiejaar af te ronden (zoals hieronder beschreven).

LLB Law als een vierjarige graad

Als u wordt geselecteerd om over te stappen naar een van de vierjarige graden, zult u uw derde jaar doorbrengen op een rechtenstudie in een ander land. Dit kan in Australië , Amerika , Canada , Europa (verschillende landen) , Hong Kong , Nieuw-Zeeland of Singapore zijn .

Meer te weten komen.

Toelatingseisen

A-niveaus: AAA exclusief algemene studies en kritisch denken

Alle A-niveau vakken in de kunsten, geesteswetenschappen, wetenschappen en sociale wetenschappen worden als aanvaardbaar beschouwd (behalve voor algemene studies en kritisch denken). Normale aanbiedingen worden echter niet gemaakt aan studenten die meer dan één niet-traditioneel of praktisch onderwerp presenteren (zoals kunst, kunst en design, computer- en informatietechnologie, dans, drama en theaterwetenschap, grafische vormgeving, media- en communicatiewetenschappen, en sport en lichamelijke opvoedingsstudies). Een hogere score in het LNAT-onderzoek kan vereist zijn van die aanvragers die niet-traditionele vakken presenteren.

De Law National Aptitude Test (LNAT)

Alle aanvragers, inclusief volwassen en buitenlandse aanvragers, moeten het Law National Aptitude Test (LNAT) -examen doen als u 2018 aanvraagt ​​(of uitgestelde toegang tot 2019) voor een bachelordiploma aan de universiteit van Nottingham.

Engelse taalvereisten

IELTS: 7,0 (niet minder dan 7,0 in elk element)

Raadpleeg onze pagina met invoervereisten voor meer informatie over andere Engelse taaltests en kwalificaties die we accepteren.

In het buitenland studeren

Op deze cursus kun je een aanvraag indienen om over te stappen naar een vierjarige opleiding en je derde jaar in het buitenland studeren in Australië, Canada, China, Europa, Nieuw-Zeeland, Singapore of de VS. Dit is een competitief proces, afhankelijk van bevredigende prestaties en afhankelijk van beschikbaarheid.

Je krijgt de kans om je horizon te verbreden en je inzetbaarheid te vergroten door een andere cultuur te ervaren. Lesgeven is meestal in het Engels; er kunnen echter mogelijkheden zijn om in een andere taal te studeren als u voldoende vloeiend bent.

Voor degenen die van plan zijn een juridische carrière te volgen, zal de basis in verschillende rechtsstelsels zeer aantrekkelijk zijn voor toekomstige werkgevers, en met name voor de leidende internationale advocatenkantoren.

Careers

Deze cursus zal u voorzien van een grondige kennis van Engels recht en een diepgaand inzicht in de gebieden waarin u zich wilt specialiseren.

Een groot deel van onze afgestudeerden gaat door met het afronden van een juridische opleiding die relevant is voor die van een advocaat (Legal Practice Course) of barrister (Bar Professional Training Course).

Degenen die buiten de wet op zoek zijn naar een baan , gebruiken hun diploma om toegang te krijgen tot een breed scala aan beroepen en organisaties, zoals adviesbureaus, bedrijfsadvisering, marketing, overheidsdiensten, public relations, accountancy en campagnes.

Professionele erkenning

Deze cursus wordt erkend door de Joint Academic Stage Board van de Solicitors Regulation Authority en Bar Standards Board als een kwalificerende rechtenstudie.

Overzeese praktijk

Rechten afgestudeerden van de Universiteit van Nottingham kunnen in aanmerking komen om overzee te trainen, waaronder in Hong Kong, India, Maleisië, Pakistan, Nigeria en Singapore, waar toelating tot de balie (of een equivalent daarvan) kan worden bereikt onder het voldoen aan de voorwaarden van de jurisdictie.

Laatst bijgewerkt op Februari 2019

Over de school

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Lees meer

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Lees Minder