LLB in de rechten

University of Bradford Undergraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLB in de rechten

University of Bradford Undergraduate

Overzicht

Onze LLB (Hons) -graad geeft je de juridische hulpmiddelen die je nodig hebt voor een carrière als advocaat of advocaat, en je ook toerusten voor werk in andere gebieden als je ervoor kiest om niet door te gaan naar een professionele juridische kwalificatie.

Het programma wordt gegeven door een mix van academische experts en praktijkjuristen, die de praktijkbeleving centraal stellen in het programma. Je ontwikkelt een kritisch begrip van de wet en zijn politieke, sociale en economische context.

Deze LLB is geschikt voor studenten die een algemeen belang hebben in recht en juridische studies en die zich in dit vroege stadium niet op een bepaald rechtsgebied willen richten.

Onze LLB-programma's zijn flexibel qua structuur en delen een gemeenschappelijk eerste en tweede jaar, waardoor u in het laatste jaar kunt overstappen naar een meer gespecialiseerde LLB en uw studie kunt afstemmen op een bepaald aspect van de wet. Dit stelt u in staat om uw tijd te nemen om te beslissen welk aspect van de wet voor u geschikt is.

Na succesvolle afronding van de Bradford LLB Law-graad, bent u in staat om door te gaan naar de Legal Practice Course (voor aspirant advocaten) of de Bar Professional Training Course (voor aspirant barristers).

Professionele accreditatie

De Solicitors Regulation Authority en de Bar Standards Board hebben de Bradford LLB geaccrediteerd als een kwalificerend rechtendiploma.

Dit betekent dat als u de beoordelingen en examens in de zeven grondslagen van juridische kennis en opleiding van juridische vaardigheden met succes voltooit, u in aanmerking komt voor vrijstelling van de academische stadia van de opleiding en in staat bent om door te gaan naar de postdoctorale studie en praktijkgerichte training stages nodig om advocaat of barrister te worden in Engeland en Wales.

Toelatingseisen

112 UCAS-tariefpunten.

 • Een niveau

Er zijn geen specifieke vakvereisten.

 • BTEC Extended Diploma

DMM - er zijn geen specifieke vakvereisten.

 • Aanvragers van toegangsprogramma's

Er zijn geen specifieke vakvereisten.

 • Internationale baccalaureaatvereisten

112 punten met minstens 2 HL-vakken plus HL 3 of SL 4 in wiskunde.

 • Plus minimum van

GCSE Engels en wiskunde in de rang C of 4 (equivalenten geaccepteerd).

 • Engelse taalvereisten

Minimale IELTS op 6.0 of het equivalent.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Sandwich jaar

Dit 4-jarige programma biedt u de mogelijkheid om in uw derde jaar een stagejaar door te maken terwijl u in het bedrijfsleven werkt.

Plaatsingen zijn echte, betaalde banen in een breed scala van organisaties in de private, publieke en not-for-profit sectoren en bieden u een waardevolle gelegenheid om uit de eerste hand te ervaren hoe bedrijfs- en managementconcepten in de praktijk worden toegepast en om u direct blootstelling aan echte problemen op de werkplek. Het kan ook in het buitenland worden gedaan.

Het stagejaar is een essentieel onderdeel van je leerproces en zal aanzienlijk bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, planning, communicatie en zakelijk inzicht. Statistieken tonen aan dat studenten die een stagejaar hebben gedaan profiteren van een betere afstudeerbaan, een hoger beginnend salaris en een beter resultaat. In een concurrerende markt voor afgestudeerden, zullen waardevolle ervaring en inzetbaarheidsvaardigheden opgedaan tijdens een stage van een jaar u onderscheiden van de duizenden andere afgestudeerden die op zoek zijn naar werk.

Leren en beoordelen

Het programma wordt geleverd door een combinatie van interactieve lezingen, tutorials en workshops met behulp van state-of-the-art IT, groepswerk en individuele studie.

Beoordeling omvat grotendeels een combinatie van beoordelingen van cursussen en formele examens gehouden aan het einde van elk semester.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

Carrière booster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Recht, krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home: (sandwichjaar: £ 925) | Internationaal: TBC
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bradford, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates