LLB wet

Algemeen

9 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

LLB wet

Waarom studeren bij ons?

Onze rechtenstudie is gerangschikt in de top 15 wet cursussen in het land *, is volledig geaccrediteerd door de Law Society en Joint Stage Board Academische en onderwezen door enthousiaste docenten met ervaring in zowel de academische en juridische professionele werk.

Studenten worden opgeleid in klant interviewen vaardigheden, team-based onderhandelen en mediation vaardigheden, met de mogelijkheid om gesprekken en onderhandelingen met klanten uit te voeren.

Er is een sterke nadruk op het opbouwen van praktische vaardigheden, naast de meer gedetailleerde wet modules en onze groepen klein gehouden worden, zodat we je te leren kennen en u voorzien van persoonlijke ondersteuning.

Een aantal sessies worden gehouden voor de begeleiding bij het benaderen van werkgevers en studenten worden aangemoedigd om ten minste twee werkervaringen met advocaten, notarissen, juridische stafmedewerkers of andere relevante sectoren te ondernemen in elk academiejaar.

We hebben een in-house mooting samenleving, het verstrekken van de gelegenheid om te studeren in de praktijk gebracht door middel van mock gerechtelijke procedures. Door deze, hebben onze studenten zijn geselecteerd om de wet afdeling in een aantal prestigieuze nationale competities te vertegenwoordigen.

* Bron: Guardian University Guide 2013

Wat kan deze cursus leiden tot?

Passeren is de eerste stap op weg naar kwalificatie als praktiserend advocaat of advocaat. Maar, zult u andere vaardigheden te verwerven; hoe om te betogen en onderzoek een zaak, hoe je analytisch en objectief denken, hoe te oordelen te maken en problemen op te lossen - allemaal zeer gewaardeerd in veel gebieden van de werkgelegenheid.

Enkele voorbeelden zijn de rechtshandhaving en gerechtelijke administratie (politie, maatschappelijk werkers, reclassering, CPS geval werknemers, handel normen, fabrieksinspecteurs), het openbaar bestuur (centrale en lokale overheid, of de NHS), advieswerk, HR en onderwijs.

Meer in het bijzonder voor degenen die willen een carrière in de juridische praktijk na te streven, de LLB zorgt voor de nodige kwalificatie voor toepassing op de Juridische Praktijk Cursus en de Bar Vocational Course.

Middelen en faciliteiten

Ondersteuning voor onze studenten ligt in het hart van alles wat we doen - het is een centrale focus van het ontwerp van de mate en de manier waarop we leren wet, met het doel om hoger onderwijs te bieden in een ondersteunende omgeving waarin alle individuen kunnen floreren.

Studeren aan de universiteit van Cumbria in Carlisle, Fusehill Street, zult u lezingen, seminars en workshops bij te wonen om u te helpen om te zien hoe de wet ontwikkelt en wordt toegepast, bijvoorbeeld door middel van case studies en hypothetische scenario's.

Onderwijzen kamers zijn uitgerust met computers en heeft u toegang tot Blackboard, die een volledig gamma van elektronische middelen wet bevat hebben. Er is ook een speciale wet collectie in onze bibliotheek.

Advies over wet-gerelateerde carrière is ingebouwd in de mate en alle studenten hebben een begeleiding tutor het hele jaar door aan hun leer- en carrière ambities te bespreken. Een persoonlijk ontwikkelingsplan bestand is voltooid in de loop van je studie en wordt gebruikt om je prestaties te nemen, reflecteren op het leren en de ontwikkeling van vaardigheden en carrière management vaardigheden en bewustzijn te ontwikkelen. Dit is een integraal onderdeel van de LLB.

samenvatting Course

Studenten in het eerste jaar zal bestuderen juridische instellingen. Je maakt kennis met de wet waardoor proces in Engeland en Wales, het Engels rechtssysteem en de advocatuur in dit rechtsgebied.

Je zal later worden ingevoerd om de Schotse, Amerikaanse en sharia rechtsstelsels en te leren over hoe de wet wordt gemaakt in andere rechtsgebieden. U vindt er ook een kleine schaal vergelijkende project uit te voeren op een interessante vergelijking tussen het Engels recht en een van de drie andere rechtsgebieden.

Studenten in het tweede jaar zal bestuderen Advocaat Vaardigheden. U ontvangt een zaak te ondernemen vanaf het eerste punt van contact een client en het openen van een zaak te vestigen. We maken gebruik van innovatieve technologie om dit te leren en heb je de mogelijkheid om te werken met studenten van Criminologie en Recht en Film en Televisie Productie hebben. Dit is een uitstekende voorsprong voor studenten die aan de Juridische Praktijk Cursus of Bar Professionele en Nascholing ondernemen.

In het derde jaar hebben de studenten de mogelijkheid van het uitvoeren van een vier weken wet plaatsing bij een lokaal advocatenkantoor. Deze regeling is altijd erg populair bij onze studenten en ongelooflijk succesvol als meest veilige toekomst juridisch werk, opleiding contacten en para-juridische posities geweest.

Het proefschrift is een kans om een ​​bepaald gebied van het recht dat u interesseert te verkennen en dat is misschien wel een gekozen carrière-aandacht voor het specialisme. Mogelijkheid om het onderzoek in het derde jaar te volgen via een studie rechten opties in medisch recht en ethiek, familierecht, vennootschapsrecht, intellectuele eigendom, mediarecht en Arbeidsrecht.

Toelatingseisen

280 UCAS tarief punten

Krediet en UCAS eisen

  • UCAS code: M100F
  • UCAS punten: 280

Selectiecriteria

Toelatingseisen voor deze cursus: BBC op A-niveau. Andere kwalificaties worden verwelkomd en studenten worden uitgenodigd om hun kwaliteiten, kwalificaties en ervaringen te bespreken met de toelatingscommissie tutor.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College ... Lees meer

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College and the Cumbrian campus of UCLan. Lees Minder
Stad Carlisle , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Londen , Whitehaven , Lancashire + 8 Meer Minder