Zet je eerste stappen in een lonende juridische carrière. De Derby LLB biedt onderwijs van hoge kwaliteit, eersteklas faciliteiten en real-world leren. Met excellentie in de juridische praktijk in de kern, effent het de weg voor u om in aanmerking te komen als advocaat of advocaat.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Als een 'kwalificerende graad in de rechten' - die voldoet aan de criteria van de Bar Standards Board en Solicitors Regulation Authority - is de Derby LLB een belangrijke basis voor het professioneel beoefenen van rechten. Onze afgestudeerden zijn zeer gewild vanwege hun sterke praktische vaardigheden, ondersteund door academische discipline.

Is deze cursus voor jou?

Wij bieden een gedegen bacheloropleiding, zodat u alle belangrijke juridische vaardigheden kunt opbouwen. Dankzij de uitgebreide optionele modules kunt u zich specialiseren in medisch, internationaal, familie-, arbeids- of sociaal en publiekrecht.

Hoe je zult leren

Je zult substantiële praktische ervaring opdoen met het opstellen, bepleiten, interviewen, onderhandelen en probleemgericht onderzoek. We bieden indrukwekkende studiefaciliteiten, waaronder rechtszalen en interviewsuites die echte instellingen repliceren.

Kansen en ervaringen

Onze professionele partnerschappen openen deuren voor u om te profiteren van stages en stages, juridische schaduwen en mentoring door gevestigde advocaten. Via 'pro bono'-projecten kunt u ook mensen helpen die het moeilijk vinden om toegang te krijgen tot gerechtigheid.

Carrière en inzetbaarheid

Als u advocaat of advocaat wilt worden, bereidt de Derby LLB u voor op de volgende trainingsfase. Onze afgestudeerden hebben een veilige functie in de Crown Prosecution Service, privépraktijk, de rechtbanken en advocatencentra. Anderen gebruiken de kwalificatie als een opstap naar een carrière in het bankwezen, de industrie en het onderwijs.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
University of Derby
Laatst bijgewerkt op Augustus 2, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
VK / EU per jaar (2019/20). Internationale vergoeding £ 13,250 per jaar (2019/20)
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019

sep 2020