LLB in de rechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het biedt de essentiële training - geleverd door professioneel gekwalificeerde academici - die je nodig hebt om een succesvolle advocaat of advocaat te worden - en het is echt fascinerend. Je leert over baanbrekende onderzoeksonderwerpen zoals oorlogsmisdaden en vrouwen in de gevangenis van vooraanstaande academici - en vanwege hun ervaring in het veld, krijg je ook een goede praktische basis in hoe de wet werkt en hoe juridische praktijken werken . Wekelijkse seminarondersteuning en regelmatige inhaalbewegingen met je toegewijde persoonlijke begeleider zullen je helpen om een studie op universitair niveau te volgen - we zullen je alle steun geven die je nodig hebt om een zeer inzetbare, deskundige juridische professional te worden.

Wij hanteren een breed scala aan leer- en lesmethoden, ontworpen om u te ondersteunen bij de ontwikkeling als een onafhankelijke leerling. Deze omvatten interactieve online sessies, e-learning activiteiten, workshops, reflectief klinisch juridisch onderwijs, groepswerk, onderzoeksoefeningen, presentaties, debatteren en debatteren, evenals de meer traditionele seminars en lezingen. Je hebt meer gestructureerd lescontact in het eerste jaar van je rechtsprogramma om je overgang naar het hoger onderwijs te ondersteunen.

De cursus omvat een breed scala aan modules die studenten inzicht bieden in verschillende rechtsgebieden en, bij UCLan, een vaardigheden-wervelkolom die gedurende de drie jaar is ingebed. Deze rug zorgt ervoor dat u belangrijke overdraagbare en inzetbaarheidvaardigheden verkrijgt die vervolgens worden geconsolideerd in de kern- en optionele modules. Je zult ook een levendige internationale smaak hebben voor lezingen als gevolg van een discussie van een verscheidenheid aan student-persoonlijkheden - je bent misschien wel in de klas met studenten uit een aantal andere landen.

De benadering van lesgeven en leren is 'studentgericht': dit betekent dat verantwoordelijkheid voor het behalen van leerresultaten wordt geplaatst op initiatief van studenten om zelf je eigen studieprogramma te beheren.

Ik vond rechten studeren bij UCLan soms intens en uitdagend, maar ook stimulerend en plezierig. Veel van de academische medewerkers zijn uitstekende leraren, vol enthousiasme voor hun vakken, en dit motiveert studenten om vastberaden en gefocust te blijven. Wat nog belangrijker is, is dat mijn tijd bij de Lancashire Law School mij meeneemt op een reis van persoonlijke ontdekking, groei en ontwikkeling. Ik heb zoveel nuttige vaardigheden uit de cursus gehaald, in het bijzonder mondelinge communicatievaardigheden. Seminar discussies, mondelinge presentaties, interviewen en onderhandelen, debatteren en debatteren worden zwaar gebruikt in alle modules van de advocatuur en, hoewel in het begin een beetje angstaanjagend, hielpen deze leermethoden echt om mijn zelfvertrouwen op te bouwen.

Mandhlase Mwanza

Mandhlase studeerde in september 2008 bij de universiteit als volwassen student en aan het einde van het eerste jaar won ze de Lancashire Law School-prijs voor de beste academische prestaties. Van daaruit behaalde ze uitstekende cijfers over het diploma, met als hoogtepunt haar welverdiende onderscheiding voor een eersteklas diploma.


Medewerkers faciliteren dit proces door geschikt leermateriaal en ondersteuning te bieden, zoals handboeken voor modules, lectuurcontouren, leeslijsten en online studentenondersteuning. Je zult worden aangemoedigd om een onafhankelijke benadering van leren aan te nemen door effectief gebruik te maken van privé-studietijd bij het onderzoeken van informatie en reageren op taken en vragen. Je wordt zowel academisch als pastoraal gesteund door dit proces door academisch personeel dat verantwoordelijk is voor de bestudeerde modules en ook door een persoonlijke tutor, die een academisch personeelslid is met speciale verantwoordelijkheid om voor je te zorgen tijdens je opleiding aan UCLan.

Onze docenten hebben zowel een academische als een professionele achtergrond en zorgen ervoor dat onze toewijding aan onderzoekgericht lesgeven wordt gemaximaliseerd. Je wordt onderwezen door vooraanstaande academici en door medewerkers die professioneel gekwalificeerd zijn als advocaten en advocaten, en die je een goed begrip geven van materieel recht en de praktische toepassing ervan.

Onze professoren geven meestal les over de cursus zodat studenten uit de eerste hand te horen krijgen over grensverleggende onderzoeksthema's zoals oorlogsmisdaden, vrouwen in gevangenissen en het strafrecht. U zult ook profiteren van de professionele ervaring van het personeel en van de toewijding van de School aan op onderzoek gebaseerd onderwijs. Lancashire Law School is toonaangevend op het gebied van onderzoek op een aantal gespecialiseerde rechtsgebieden, waaronder onderzoek naar misdaad en strafrecht. Meer dan 50% van het onderzoek is geclassificeerd als internationaal significant of wereldleider. Onze extern gefinancierde projecten omvatten het bekijken van een alcoholbeleid voor Europa, haatmisdrijven in Europa en internationale oorlogsmisdaden. Er zijn mogelijkheden voor studenten om via stageschema's bij te dragen aan onderzoeksprojecten.

Ik studeerde aanvankelijk rechten via het pad van de stichting, omdat ik nooit vertrouwen had gehad in mijn schrijfvaardigheid. De cursus bood me inzicht in de juridische wereld en versterkte mijn zelfvertrouwen, zowel persoonlijk als academisch. Ik zou nooit het vertrouwen hebben gehad om voor Law School President zonder te lopen!

Stephanie Lomas, huidig laatste jaar LLB student

Je kunt deelnemen aan de Student Law Society, die door studenten wordt georganiseerd voor studenten, en evenementen zoals uitstapjes naar Londen regelen om het Supreme Court, de Royal Courts of Justice en de Old Bailey, een Law Ball en vele gastsprekers te bezoeken.

Elk jaar organiseren we een speciale beurs voor rechtentrainingen die wordt ondersteund door een reeks werkgevers van het Crown Prosecution Service (CPS) tot County Councils en Solicitors-kantoren.

U wordt ondersteund bij het vinden van juridische stages en hebt talloze mogelijkheden om relevante juridische instellingen te bezoeken, zowel lokaal als daarbuiten. Tijdens deze cursus bent u in staat om veel van de Europese instellingen te bezoeken tijdens een studiereis van een week in Brussel.

We hebben ook een netwerk van alumni die werken in grote Noord-West-organisaties die stages aanbieden aan onze afgestudeerden.

Industry Links

De Law School heeft uitstekende banden met het advocatenkantoor, politie en reclassering en onze studenten genieten van regelmatige bezoeken en gesprekken van leidende artsen, academici, advocaten, advocaten en rechters.

Ons doel is om u te voorzien van overtreffende trap studentenervaring en dit is wat onze studenten zeggen, wat ons onderscheidt van de massa:

 • Het bereik van optionele modules beschikbaar
 • De vriendelijkheid en toegankelijkheid van docenten - u weet dat uw docenten en uw docenten u kennen!

Toelatingseisen

Onze typische aanbieding is 104 - 112 UCAS Points. We hanteren een flexibel toelatingsbeleid en behandelen iedereen als een individu. Dit betekent dat we rekening zullen houden met uw educatieve prestaties en voorspelde cijfers (indien van toepassing) samen met uw aanvraag als geheel, inclusief werkervaring en persoonlijke verklaringen.

Algemene Studies aanvaard

 • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
 • BTEC Diploma: Onderscheid * Onderscheid - Onderscheid * Onderscheid *
 • Geef toegang tot HE: met 106 - 112 UCAS-punten
 • International Baccalaureate: Pass Diploma inclusief 104 - 112 UCAS-punten van hoger-niveauvakken.
 • IELTS: klasse 6 zonder score lager dan 5,5
 • GCSE: 5 GCSE's in de rang C / 4 inclusief wiskunde en Engels of gelijkwaardig

Cursus overzicht

Jaar 1
 • Contractenrecht
 • Strafrechtelijke wet
 • Juridische methode
 • Publiekrecht

Law Pathways Key

 • Professional-Legal
  Professional-Academic
  Bedrijf
  Criminaliteit en criminaliteit
  Internationale
Jaar 2

Opties (kies VIER)

 • Land wet
 • Onrechtmatige daad
 • Familie wet
 • Mensenrechten
 • Onderzoeksmethoden
 • Consumenten- en handelsrecht
 • Werknemers wet
 • Criminal Justice Practice
 • Criminologie
 • EU-wetgeving inzake de interne markt
 • Internationaal Strafrecht
 • Internationaal publiekrecht
Jaar 3

Opties (kies VIER)

 • Gelijkheid en vertrouwen in leven en dood
 • Proefschrift
 • Jurisprudentie
 • Professionaliteit
 • Geneeskunde en de wet
 • Geschillenbeslechting
 • Vennootschaps- en vennootschapsrecht
 • Wet voor ondernemers
 • policing
 • Seks en geweld
 • Transnationaal handelsrecht
 • Internationaal privaatrecht

Leeromgeving en beoordeling

De onderwijsomgeving van de school is ontworpen om het leren te stimuleren. We maken gebruik van de vele moderne collegezalen op de campus die allemaal beschikken over de modernste audiovisuele ondersteuning en presentatiefaciliteiten. Alle lesruimten voor kleine groepen bevatten de modernste audiovisuele apparatuur om de leerervaring te verbeteren en te ondersteunen.

Zoals je zou verwachten van een Law School die zich inzet voor het verbeteren van de inzetbaarheid van zijn afgestudeerden, zijn er een aantal gespecialiseerde ontwikkelruimten met opname- en afspeelfaciliteiten binnen de school zelf. Er is ook een indrukwekkende moot-rechtszaal die er uitziet als een echte rechtbank en biedt studenten een onmisbare, echte educatieve ervaring. De moot-rechtszaal wordt ook veel gebruikt voor buitenschoolse activiteiten, zoals vrijetijdscompetities, pleitbezorgingstrainingen en gastsprekers. De bibliotheek bevat een speciale Juridische Bibliotheek met een overvloed aan studieboeken, juridische rapporten en tijdschriften en biedt een stille ruimte voor studenten om zowel individueel als als onderdeel van een groep te studeren. De uitgebreide e-law bibliotheekfaciliteit van de Law School geeft toegang tot vele juridische en academische bronnen uit het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten en is beschikbaar voor studenten, niet alleen wanneer ze zich op de campus bevinden, maar ook wanneer ze voor een pc zitten.

Er is een speciale Blackboard-pagina voor elke module die uitgebreide online ondersteuning biedt, van modulehandboeken en collegeschema's tot zelftestquizzen en interactieve revisiematerialen.

Beoordeling vindt op verschillende manieren plaats, van het traditionele ongeziene examen tot het afleggen van examens; einde van de module en in-course formatieve cursussen assessment; e-quizzen; e-case studies; groeps- en individuele presentaties; portefeuilles; persoonlijke ontwikkeling reflectieve dagboeken; moots en debatten en mondelinge prestaties in seminars.

CJAM

Laatstejaars undergraduate en post-doctoraal rechten studenten hebben de mogelijkheid om betrokken te raken bij onze jaarlijkse cJAM inzetbaarheid evenement. cJAM schudt het traditionele carrièrebeursformat op en geeft studenten van UCLan face-to-face tijd met maximaal 30 succesvolle professionals uit de industrie die allemaal naar het evenement zijn gekomen met het aanbod van waardevolle stageplaatsen. Het cJAM-evenementformaat bestaat uit vier hoofdcomponenten:

 • Studenten horen van keynote-sprekers uit de industrie die hun persoonlijke carrière-reis delen en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn.
 • De industrie Q
 • Informele netwerkmogelijkheden tijdens pauzes en lunch.
 • Het belangrijkste element van cJAM is de gigantische speed pitching-sessie. De studenten hebben acht minuten van één op één om pitch te geven aan geselecteerde industriegasten om te proberen een plaatsing te winnen. Studenten kunnen kiezen om een idee te pitchen, hun redenen om een stage bij dat specifieke advocatenkantoor te willen of om hun enthousiasme, vaardigheden en talent te demonstreren. Onmiddellijk na de pitching-sessie worden de plaatsingen bepaald en wordt het evenement afgesloten met alle winnende studenten die hun plaatsingsprijzen hebben ontvangen.

In 2018 waren er vier cJAM-evenementen en in totaal werden 320 plaatsingen toegekend. Dit alles heeft onze studenten in staat gesteld om geloofwaardige koppelingen op te zetten in overeenstemming met hun loopbaanambities. Voor meer informatie over cJAM: Law, zie de video en lees het persbericht.

Professionele accreditatie

De cursussen worden gevalideerd door de Registratieautoriteit en de Bar Standards Board, wat betekent dat ze kwalificerende rechten zijn. Onze LLB biedt de eerste fase van de training als u naar een carrière als solicitor of barrister wilt gaan.

 • De feedback die je krijgt van je docenten, waardoor je je potentieel kunt bereiken.
 • De IT-ondersteuning die voor elke module beschikbaar is via Blackboard.
 • De ingebouwde vaardighedenstekel die u helpt uw inzetbaarheidsvaardigheden, uw legale en overdraagbare vaardigheden op te bouwen en zo meer zelfvertrouwen te krijgen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... Lees meer

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Lees Minder