LLB Honours in European Legal Studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze cursus biedt u de basisvakken die vereist zijn om een kwalificerende rechtenstudie te behalen, samen met de mogelijkheid om een jaar te studeren aan een van onze partneruniversiteiten in Europa, kennis te nemen van andere rechtsstelsels, een andere juridische cultuur te ervaren, uw Europese taal te verbeteren vaardigheden en het ontwikkelen van internationale links.
Een diploma in de rechten wordt door tal van werkgevers als waardevol bezit gezien, evenals kennis van een ander Europees rechtssysteem en een andere Europese juridische taal. Deze cursus bereidt je voor op een reeks legale carrières, inclusief de praktijk als barrister of advocaat, advocaat, klerk, ambtenaar van de rechtbank of juridische uitvoerende macht. Onze afgestudeerden volgen ook een loopbaan in juridisch tolken, het openbaar ambt, internationale organisaties, ngo's en de lokale overheid.
Wanneer u zich aanmeldt, moet u aantonen dat u geschikt bent voor een Europese taalstudie, maar dit hoeft niet noodzakelijk de vorm van een formele kwalificatie te hebben. Afhankelijk van je taalvaardigheid, kun je in het buitenland studeren in het Engels of in een andere Europese taal. Studentenmobiliteit vindt plaats in het kader van het Erasmus-programma.
Naast de modules voor de grondwet die nodig zijn voor een kwalificerende rechtenstudie, studeer je een Europese taal in jaar 1 en 2 (creditniveaus 4 en 5) om je voor te bereiden op studie in een ander Europees land. In jaar 2 studeer je ook een gespecialiseerde module over burgerlijk recht en rechtsstelsels om inzicht te krijgen in de burgerlijke wetten met het oog op het jaar in het buitenland.
Je studeert vervolgens tien maanden rechten aan een van onze partneruniversiteiten in de EU, die een breed scala aan juridische cursussen aanbieden, waaronder enkele in het Engels. We hebben partnerinstellingen in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en Zweden. Na succesvolle afronding van uw jaar in het buitenland keert u in jaar 4 terug naar Westminster om uw studie af te ronden.
Lesmethoden hoorcolleges, seminar-gebaseerde discussie, presentaties van de klas, gastsprekers uitgenodigd en praktische groepsoefeningen.
Evaluatiemethoden zijn open en gesloten boekexamens, in-class tests, mondelinge presentaties en schriftelijke cursussen.

Professionele erkenningDeze cursus is een in aanmerking komend licentiaat in de rechten en afgestudeerden die advocaat of procureur willen worden, krijgen ontheffing van de beroepsorganisaties.

Toelatingseisen

UK

 • Een niveau - BBB
 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten
 • Pearson BTEC Level 3 Extended National Diploma - DDM
 • Toegang tot HE Diploma - slaag in met 45 credits op niveau 3 met een minimum van 36 Level 3 credits op verdienste of onderscheiding

GCSE minimum graad 4 (Grade C in beoordelingssysteem voor 2017) in wiskunde en Engels.

Als uw eerste taal geen Engels is, heeft u een IELTS-score van 6,0 nodig, met een score van 6,0 in elk element.

Wij geven er de voorkeur aan dat aanvragers beschikken over bewijs van succesvolle taalverwerving in een andere Europese taal, zoals een GCSE of Europese kwalificatie, maar kandidaten zonder deze kunnen soms worden overwogen.

Eu / International

 • Internationaal baccalaureaat - 28 punten

Als uw eerste taal geen Engels is, heeft u een IELTS-score van 6,0 nodig, met een score van 6,0 in elk element.

Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • vind stages die gerelateerd zijn aan je opleiding
 • vinden van een baan in deeltijd / vakantie, stage en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten
 • werk effectief aan werkgevers
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren
 • ontwikkel je sollicitatiegesprekken en zakelijke vaardigheden
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder