LLB (Hons) in de rechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Zet de eerste stappen naar een reeks spannende en lonende carrières in de rechten met onze LLB Law Single Honours-graad.

Je krijgt een uitgebreide basis in de zeven gebieden die onder een kwalificerende graad in de rechten vallen; Contractrecht, strafrecht, landrecht, aandelen en trusts, EU-recht, recht van onrechtmatige daad en publiekrecht.

Naarmate je studie vordert, kun je kiezen uit een breed scala aan gespecialiseerde vakgebieden met betrekking tot geneeskunde, mensenrechten, familie, milieu, handel, werkgelegenheid en media.

Tijdens je studies ontwikkel je uitstekende onderzoeks- en analytische vaardigheden en leer je je ideeën effectief zowel mondeling als schriftelijk te presenteren.

Waarom wet op Swansea?

Swansea University heeft een gevestigde en groeiende reputatie voor onderwijs en onderzoek in de rechten. De School of Law wordt erkend als een bron van expertise en heeft een impact op het beleid en de praktijk in een breed scala van praktijkgebieden. De school zet zich volledig in voor continue verbetering van lesgeven en leren en om studenten centraal te stellen in haar activiteiten.

Gebaseerd op de Hillary Rodham Clinton School of Law, zult u profiteren van het deel uitmaken van een levendige en diverse onderzoeks- en onderwijsomgeving met studenten als kern.

Wet staat in de top 300 van de wereld (QS World Rankings 2020)

Je gaat naar een universiteit die in de Britse top 10 staat voor algemene studenttevredenheid (NSS 2019) en de Britse top 5 voor carrièremogelijkheden (Guardian 2020).

Uw juridische ervaring

We bieden een inclusieve, studentgerichte leeromgeving en gemeenschap. Modules worden op verschillende manieren geleverd en beoordeeld en u wordt aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen leren, zowel zelfstandig als met anderen te werken, professioneel te handelen en nieuwe vaardigheden te beheersen. Naast onderwijs- en leeractiviteiten bieden we een breed scala aan mogelijkheden om mee te doen: van op onderzoek gebaseerde stages, tot het werken met klanten, tot het ontwikkelen van belangenbehartiging en andere vaardigheden. Onze bloeiende Law Clinic biedt studenten de mogelijkheid om betrokken te raken bij het geven van advies aan klanten en we hebben programma's voor buitenschoolse mooting, onderhandeling en interviewen.

Onze undergraduate degree-structuur, met zijn reeks optionele modules voor het laatste jaar, biedt je voldoende ruimte om je studie aan te passen aan je specifieke interesses, carrièredoelen of ambities.

U hebt de mogelijkheid om een jaar in het buitenland door te brengen tussen uw tweede en laatste jaar, om uw vaardigheden en ervaring met een van onze partners te verbreden.

We bieden een scala aan stagemogelijkheden in een breed scala aan instellingen, zowel in het VK als in het buitenland.

Wet werkgelegenheidskansen

Het studeren van een kwalificerende graad in de rechten kan leiden tot een reeks carrières. We streven ernaar studenten uit te rusten met meerdere vaardigheden om hun afgestudeerde vooruitzichten te verbeteren. Onze afgestudeerden gaan door naar een breed scala aan carrières, waaronder een:

  • advocaat, registeraccountant, ambtenaar, docent, juridisch medewerker, lokale overheidsfunctionaris, paralegal, politieagent, gevangenisfunctionaris, onderzoeker, advocaat, effectenmakelaar of handelsnormenfunctionaris.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Advies en begeleiding over postdoctorale studie en financiering.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Inzetbaarheid aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen en advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen om je ambities te realiseren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder