LLB (Hons) in de rechten

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Zet de eerste stappen naar een reeks spannende en lonende carrières in de rechten met onze LLB Law Single Honours-graad.

Je krijgt een uitgebreide basis in de zeven gebieden die onder een kwalificerende graad in de rechten vallen; Contractrecht, strafrecht, landrecht, aandelen en trusts, EU-recht, recht van onrechtmatige daad en publiekrecht.

Naarmate je studie vordert, kun je kiezen uit een breed scala aan gespecialiseerde vakgebieden met betrekking tot geneeskunde, mensenrechten, familie, milieu, handel, werkgelegenheid en media.

Tijdens je studies ontwikkel je uitstekende onderzoeks- en analytische vaardigheden en leer je je ideeën effectief zowel mondeling als schriftelijk te presenteren.

Waarom wet op Swansea?

Gebaseerd op de Hillary Rodham Clinton School of Law, profiteert u van deel uitmaken van een levendige en diverse onderzoeks- en onderwijsomgeving.

We hebben een uitstekende reputatie, waarbij Law at Swansea wordt gerangschikt:

  • Top rechten school in Wales (Times
  • In de top 25 in het VK (Times
  • Top 250 van de wereld (QS World Rankings)

Je wordt lid van een universiteit in de Britse top 10 voor algehele studententevredenheid (NSS 2019) en de Britse top 10 voor afgestudeerde prospects (DLHE 2018).

Uw juridische ervaring

Onze diplomastructuur met een reeks optionele modules in je tweede en derde jaar biedt je veel mogelijkheden om je studies aan te passen aan je specifieke interesses, carrièredoelen of ambities.

U hebt de mogelijkheid om een jaar in het buitenland door te brengen tussen uw tweede en laatste jaar, om uw vaardigheden en ervaring met een van onze partners te verbreden.

We kunnen je ondersteunen bij het regelen van stageplaatsen in een breed scala aan instellingen, zowel in het VK als in het buitenland.

Wet werkgelegenheidskansen

Een LLB in de wet opent de deur naar vele mogelijkheden binnen het juridische en strafrechtsysteem, waaronder rollen bij de politie, slachtofferhulp en gevangenis- en reclasseringsdiensten.

De ervaring en vaardigheden die u tijdens deze cursus opdoet, zullen u ook voorbereiden op: juridische loopbanen, onderzoek of beleidsontwikkeling, evenals bijscholing om advocaat of advocaat te worden.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Advies en begeleiding over postdoctorale studie en financiering.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Inzetbaarheid aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen en advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen om je ambities te realiseren.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder