LLB (Hons) wet

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Houdt u er rekening mee dat de informatie op deze website heeft betrekking op het programma te beginnen in september 2016.

De LLB Hons Law programma is een driejarige kwalificerende licentiaat in de rechten. Succesvolle afronding van de opleiding zal afgestudeerden om door te gaan naar de verdere training nodig in aanmerking te komen om te oefenen, in Engeland en Wales, als een advocaat of een advocaat te ondernemen.

In aanvulling op de kern van de kennis die nodig is voor een in aanmerking komend licentiaat in de rechten, krijgt u de gelegenheid om een ​​breed scala aan gespecialiseerde cursussen te bestuderen. Het programma zal u uitrusten met praktische overdraagbare vaardigheden die je voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid, zowel in de advocatuur en in de bredere professionele omgeving.

U profiteert van presentaties van gastsprekers en netwerkevenementen met werkgevers, beroepsorganisaties en alumni die u zal helpen met uw carrièreplanning. Je hebt ook toegang tot de workshops en evenementen ontworpen om u te helpen met uw cv en sollicitaties en bij de ontwikkeling van een professionele digitale aanwezigheid.

De School of Law heeft goede verbindingen met een aantal werkgevers in Londen, met inbegrip van advocatenkantoren, kamers advocaten en financiële instellingen. Kansen kunnen beschikbaar zijn voor de LLB Hons Law studenten toe te passen voor stages, stages en begeleidingsprogramma's met een verscheidenheid van de werkgevers in de wettelijke en reglementaire sectoren.

LLB Hons Law studenten kunnen ook van toepassing op pro bono werk te verrichten door middel van verschillende regelingen die door de school. Deze omvatten onze Legal Advice Centre, winnaar van een 2015 LawWorks & procureur-generaal Student Pro Bono Award voor zijn 'enorme impact op de samenleving'. Het centrum stelt de gekozen om nauw samen te werken met vrijwilligers advocaten en senior toezicht advocaat van het centrum om advies te geven aan het publiek studenten.

Het Innocence Project Londen is ook draaien van de School of Law. Momenteel is een van de slechts tien internationale projecten geaccepteerd als leden van de in de VS gevestigde Innocence Network, en de enige Britse lid, van het project kunnen onze studenten toe te passen om te werken aan echte zaken met betrekking tot gerechtelijke dwalingen. Dit belangrijke werk kan leiden tot het indienen van beroep aanvragen bij het Criminal Cases Review Commission.

De school heeft een traditie van buitenschoolse activiteiten, waaronder een student-run Law Society. LLB studenten kunnen zich aanmelden om te worden geselecteerd voor onze klant interviewen of mooting teams om hun vaardigheden en ervaring te bevorderen. Mooting pleit een hypothetisch geval in een rechtbank setting. Onze LLB Hons wet studenten waren finalisten in de OUP en BPP Nationale mooting Competition 2014-15.

WILT U MEER WETEN? Voor meer informatie over dit programma - met inbegrip van inhoud, programma vergoedingen en studie mode - en studeren bij de School of Law aan de Universiteit van Greenwich, vul dan het formulier aan de rechterkant en de School of Law zal contact met u per e-mail.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder