LLB (Hons) Wet met overheid en politiek

Onze LLB (Hons) -wet met overheid en politiek is een diploma in de vorm van een kwalificatierecht dat gedurende drie jaar is bestudeerd met opties die zich richten op overheid en politiek. Het is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven in de juridische of bredere publieke sector, centrale en lokale overheidssector of de commerciële sector, en die geïnteresseerd zijn in overheid en politiek. Het heeft een praktische focus, met inzetbaarheid geïntegreerd in de cursus. Er is een hoog niveau van face-to-face onderwijs dat voor de wetmodules hoofdzakelijk door professioneel gekwalificeerde advocaten wordt geleverd.

Cursus benodigd heden

  • BBB op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE English Language, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Studenten jonger dan 18, maar niet jonger dan 17, kunnen alleen een aanvraag indienen voor onze campussen in Birmingham, Londen Bloomsbury en Manchester.
  • Internationale toelatingseisen: een Engels niveau dat gelijk is aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 6.0 in elk onderdeel.
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 16 andere vakken van The University of Law Undergraduate Programmes »

Laatst bijgewerkt op Oktober 6, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
13,500 GBP
Kosten 2019: VK / EU: £ 9.250 / jaar. Internationaal: £ 13,500 / jaar. De kosten worden geblokkeerd voor toekomstige studiejaren, maw de student betaalt elk jaar dezelfde prijs.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019