LLB (Hons) Wet met juridische innovatie en technologie met stichtingsjaar

The University of Law Undergraduate Programmes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

LLB (Hons) Wet met juridische innovatie en technologie met stichtingsjaar

The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie met stichtingsjaar *

Onze LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie met stichtingsjaar * is een kwalificerende rechtenstudie bestudeerd over 4 jaar. Het is bedoeld voor studenten die carrière willen maken in de juridische of bredere commerciële sector en die geïnteresseerd zijn in de 21ste-eeuwse rechtspraktijk. Naast het bestuderen van belangrijke juridische onderwerpen, studeer je ook modules over juridische innovatie en legale technologie. De cursus behandelt het rechtsgebied, zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, marketing, bedrijfspsychologie en procesanalyse. Het eerste jaar is een jaar van de stichting, dat zich richt op het ontwikkelen van een goed begrip van de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die vereist zijn om de LLB (Hons) Law Degree te volgen. De daaropvolgende drie jaar volgen dan onze voltijdse cursus, LLB (Hons) Law met Legal Innovation and Technology.

*Onder voorbehoud van goedkeuring.

Cursus benodigd heden

  • Kandidaten die beschikken over 48 UCAS-punten van maximaal 3 A-niveaus of gelijkwaardige kwalificaties, plus GCSE English Language in Grade C / 4, zullen een aanbieding ontvangen na een succesvol interview met een academicus in het kader van het toelatingsproces dat ofwel in het gezichtsveld zal plaatsvinden -op-gezicht of via telefoon / skype.
  • Een niet-standaard applicatieroute is ook beschikbaar. Elke sollicitant met geen of beperkte formele kwalificaties wordt in het centrum uitgenodigd om een ​​interne toets voor rekenen en lezen en schrijven (voor mensen zonder GCSE Engelse taal in de klas C / 4) te voltooien, evenals een formeel persoonlijk gesprek. Ze zullen ook 2 jaar passende werkervaring moeten bieden, zoals blijkt uit een volledige CV en één referentie.
  • Studenten jonger dan 18, maar niet jonger dan 17, kunnen alleen een aanvraag indienen voor onze campussen in Birmingham, Londen Bloomsbury en Manchester.
  • Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
The University of Law Undergraduate Programmes

Laatst bijgewerkt op December 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
13,500 GBP
Kosten 2019: VK / EU: £ 9.250 / jaar. Internationaal: £ 13,500 / jaar. De kosten worden geblokkeerd voor toekomstige studiejaren, maw de student betaalt elk jaar dezelfde prijs.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates