Houdt u er rekening mee dat de informatie op deze website heeft betrekking op het programma te beginnen in september 2016.

De LLB Hons Senior Status programma is nieuw voor Greenwich - de eerste instroom van studenten is gestart in september 2015 - en het wil voortbouwen op het succes van onze gevestigde LLB Hons Law programma. De Senior Status-programma is een twee jaar durende kwalificatie wetsgraad specifiek ontworpen voor studenten die al houder zijn van een bachelordiploma in een andere discipline. Succesvolle afronding van het programma zal afgestudeerden om door te gaan naar de verdere training nodig in aanmerking te komen om te oefenen, in Engeland en Wales, als een advocaat of een advocaat te ondernemen.

Het programma biedt een gedegen academische opleiding in de wet. Het combineert het verwerven van kennis van het materiële recht met de ontwikkeling van een bredere overdraagbare vaardigheden. Waar mogelijk wordt ernaar gestreefd om de wet in de bredere context van sociale, politieke, morele en economische kwesties plaatsen.

WILT U MEER WETEN? Voor meer informatie over dit programma - met inbegrip van inhoud, programma vergoedingen en studie mode - en studeren bij de School of Law aan de Universiteit van Greenwich, vul dan het formulier aan de rechterkant en de School of Law zal contact met u per e-mail.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van University of Greenwich »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
9,000 GBP
UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten