LLB (Hons) Law

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

LLB (Hons) Law

Over de LLB (Hons) Law-cursus

Onze online LLB (Hons) Law-graad biedt u een gedegen academische opleiding in de rechtsdiscipline. Het stelt je in staat een kritisch bewustzijn te ontwikkelen van de common law en wettelijke principes, kennis op te bouwen van de Britse en Europese rechtsstelsels en de analytische en probleemoplossende vaardigheden te verwerven die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière op te bouwen in een dynamische en uitdagende discipline. Je krijgt de kans om een ​​breed scala aan onderwerpen te bestuderen en je expertise op specifieke rechtsgebieden te ontwikkelen.

Het recht is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met onze LLB (Hons) Law-graad online, biedt veel mogelijkheden voor u om uw carrière te ontwikkelen, zowel binnen als buiten het juridische domein. Het kan ook fungeren als een basis voor postdoctorale studie over een Master of Law (LLM) -programma of zakelijke Masters-cursussen, zoals een MSc of MBA.

De LLB (Hons) -wet is een kwalificerende licentiaatswet (QLD) die is goedgekeurd door de relevante juridische beroepsorganisaties en is de eerste stap als u overweegt professioneel de wet in te oefenen.

Waarom dit onderwerp bestuderen?

Onze online LLB (Hons) Law degree geeft je een flexibele benadering van leren, waardoor je naast je studie kunt werken. Naast vakspecifieke kennis, zal de cursus u helpen bij het ontwikkelen van graduate skills op een aantal gebieden, waaronder onderzoek, presentatie en kritisch denken. De cursus is ook relevant als je een internationale student bent die toegang wil tot een Engels wetprogramma van een gerespecteerde Britse instelling terwijl je in het buitenland woont.

Leren en beoordelingen

Online studeren voor je rechtendiploma biedt je de vrijheid om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt - je kunt thuis leren, tijdens je lunchpauze of waar dan ook waar je toegang tot internet hebt.

Al onze online niet-gegradueerde cursussen hebben een standaard studieduur die aangeeft hoe lang het duurt voordat je je studie voltooit.

Het is mogelijk om je studie sneller af te ronden dan de standaard cursusduur door modules op bepaalde momenten tijdens je cursus te verdubbelen, maar de minimale studieduur is van toepassing.

Lesmethoden en stijl

In tegenstelling tot een traditionele universitaire omgeving, gebruiken onze online cursussen een virtuele leeromgeving. Het systeem is ontworpen om het leerproces in realtime bij te houden en te beheren en geeft u onmiddellijk toegang tot uw leermateriaal, waar u ook bent.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet. Studeren gebeurt volledig online en het studieprogramma past bij uw werk en persoonlijke verplichtingen.

Je wordt gedurende je online wetcursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor.

Beoordelingsmethoden

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. LLB (Hons) Rechtenopdrachten zijn gebaseerd op echte werkervaring en worden voortdurend beoordeeld door docenten.

Vanaf het begin van het programma bent u altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden.

Wij zijn van mening dat deze transparantie u de informatie geeft die u nodig hebt om het beste uit uw cursus te halen. We bereiken dit door:

 • duidelijk uw cijfers in uw cijferboek laten zien, die u kunt raadplegen wanneer u zich aanmeldt op het leerplatform;
 • de snelle doorlooptijd van het werk beoordeeld om ervoor te zorgen dat uw cijferboek altijd up-to-date is;
 • het beoordelen van je werk doorheen de module in plaats van te wachten op de eindexamenexamens;
 • ervoor zorgen dat u regelmatig contact hebt met uw studentenadviseur;
 • de eenvoud en transparantie in het ontwerp van onze beoordelingscriteria.

We hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat het werk van studenten authentiek is. Naast het feit dat alle werkzaamheden frequent worden beoordeeld, gebruiken we een goed ingeburgerd elektronisch controlesysteem om te controleren op plagiaat.

Na succesvolle afronding van uw LLB (Hons) Law-graad, wordt u uitgenodigd om een ​​afstudeerceremonie bij te wonen aan de University of Essex, Colchester Campus.

Carriere vooruitzichten

Als u op zoek bent om uw professionele carrière te verbeteren, is online onderzoek een van de meest kosteneffectieve, handige en flexibele manieren om een ​​diploma te halen. Je kunt zowel je opleiding als je carrière verbeteren met een diploma van een Britse topuniversiteit, ongeacht geografische locatie, werk of persoonlijke verplichtingen.

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van sleutelvaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

Carrièrebestemmingen

Het studeren van rechten bereidt je voor op een carrière in veel sectoren. Rollen in financiën, human resources, onderwijs, lokale en centrale overheid, de vrijwilligerssector of het management profiteren allemaal van een juridische achtergrond.

De LLB (Hons) -wet online wordt erkend als een gekwalificeerde licentiaatsdiploma (QLD) in Engeland en Wales en is de eerste stap als u overweegt professioneel de wet in te oefenen.

Toelatingseisen

We hebben flexibele instapvereisten die zowel naar uw academische als naar uw werkervaring kijken. Er zijn twee toegangswegen tot onze kwalificerende LLB (Hons) Law degree:

1. Academische toegangsweg

Om te voldoen aan de vereisten van de Academische Inrijroute voor het LLB (Hons) Law diploma, moet je minimaal over de volgende kwalificaties beschikken:

 • Drie A-niveaus of gelijkwaardig; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig.
 • Als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit, moeten studenten een gratis online Engelse toets doorstaan.

U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren

2. Ingangsroute werkervaring

Om de LLB (Hons) Law-graad aan te vragen via onze Work Experience Entry Route moet je aan de volgende criteria voldoen:

 • GCSE wiskunde en Engels in de rang C of hoger, of gelijkwaardig;
 • 3 jaar relevante werkervaring; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig.

U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren.

21 dagen niet-goed-geld-terug garantie

We willen u de gelegenheid bieden om een ​​cursus van University of Essex Online te ervaren voor een proefperiode van 21 dagen. Daarom hebben we onze geld-teruggarantie geïntroduceerd. Als je de cursus start en besluit dat het je de eerste drie weken niet is, krijg je een volledige terugbetaling. Opleidingsstructuur De LLB (Hons) -wet bestaat uit de volgende modules en is bij voltooiing gelijk aan in totaal 360 studiepunten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lees meer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Lees Minder
Colchester , UK Online + 1 Meer Minder