LLB (Hons) Law

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • Duur: 3 jaar
  • Kwalificatie toegekend: LLB (Hons) Law
  • Awarding Body: Canterbury Christ Church University, UK
  • Taal van de instructie: Engels
  • Wijze van onderzoek: voltijds
  • ECTS Credits: 180

Natuurlijk inzicht

De wet is een ongelooflijk gevarieerd en veelzijdig onderwerp dat van invloed is op elk deel van het menselijk leven, van de lucht die we inademen, onze relaties en opvoeding tot ons werk, reizen, eigendom en gezondheid. De juridische sector is dynamisch en concurrerend en verandert in overeenstemming met sociale behoeften. Een wet graad aanbiedingen gevarieerde carrière Pathways en biedt u de skillset om te slagen in een aantal van loopbanen. Deze cursus is ontworpen om je een holistische ervaring te bieden terwijl je rechten studeert; je studeert zowel theoretische achtergronden als praktische aspecten van het recht. Met de succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een praktische en hedendaagse kwalificatiewetenschappen erkend door werkgevers en de Solicitors Regulation Authority. Als u kiest voor een juridische carrière, zorgt de solide basis van de wet, de nadruk op de ontwikkeling van vaardigheden, praktisch real-world inzicht verkregen via werkgeverspartnerschappen en pro bono-werk ervoor dat u klaar bent voor de volgende stap van uw juridische opleiding.

Onderwijzen en leren

Je krijgt les door een combinatie van lezingen, seminars en praktische workshops. Dit is goed voor 12 uur contacttijd per week en u zult weer minstens evenveel tijd besteden aan de essentiële onafhankelijke studie, inclusief onderzoek, online werk en voorbereiding op beoordeling. Seminars in kleinere groepen stellen u in staat om uw begrip van onderwerpen die in lezingen aan bod komen te bespreken en te ontwikkelen. Daarnaast ontmoet je je academische persoonlijke begeleider. Een verscheidenheid aan strategieën die gericht zijn op het stimuleren van onafhankelijk, kritisch leren, zal in verschillende vormen worden gebruikt, variërend van module tot module. Bijna alle modules hebben lezingen, naast discussies, door studenten geleide seminars, individuele en groepslessen, pleitbeurten, onderhandelingen en rollenspellen. Je krijgt ook de kans en wordt aangemoedigd om in groepen te werken. Er zal ook een praktische dimensie zijn aan je leren.

Beoordeling

Er is een formele of 'summatieve' beoordeling aan het einde van elke module. Evaluatiemethoden omvatten schriftelijke examens en een reeks evaluaties van cursussen, zoals essays, rapporten, portfolio's, prestaties en presentaties. De cijfers van formele beoordelingen tellen mee voor je modulecijfer.

Evaluatiemethoden zijn ontworpen om u te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn door werkgevers en voor beroepsdoeleinden. Deze omvatten zelfevaluatie, peer- en tutorevaluatie, schriftelijke oefeningen inclusief 'take-home'-activiteiten die zijn ontworpen om de praktijk te repliceren, cursussen, moots (proefproeven), leerportfolio's, in-class activiteiten en examens.

Inschrijving en duur

Dit is een driejarig voltijdprogramma. Elk academisch jaar begint meestal in de eerste week van oktober en, in sommige gevallen, de laatste week van september. Het academisch jaar duurt 32 weken. Studenten kunnen zich tot twee weken voor de startdatum van de cursus inschrijven. Vroege inschrijving wordt echter geadviseerd, omdat de plaatsen beperkt zijn.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten ten minste 17 jaar oud zijn op 1 september van het jaar dat zij aan de cursus wensen deel te nemen en moeten houder zijn van een Secondary School Diploma of Foundation Diploma / Certificate of equivalent. U moet ook bewijs van bekwaamheid in de Engelse taal overleggen.

Graduatievereisten

De hele cursus bestaat uit in totaal 18 modules over 3 jaar. Om de LLB (Hons) graad in de rechten te behalen, moet je alle modules voltooien om de vereiste 180 ECTS-credits te behalen. Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om de volledige cursus te voltooien, kunt u in aanmerking komen voor een tussentijdse prijs op voorwaarde dat u de vereiste minimale credits hebt voltooid. Een certificaat kan worden toegekend aan studenten die meer dan 60 studiepunten hebben behaald of een diploma voor studenten die meer dan 120 studiepunten hebben behaald alvorens hun studie te beëindigen.

Waarna?

We hebben deze graad ontworpen in overleg met externe belanghebbenden, zoals beoefenaars van lokaal recht, evenals een reeks lokale organisaties. Dit zorgt ervoor dat we u helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die werkgevers zeer waarderen, met voorbeelden zoals; schriftelijke en mondelinge communicatie, initiatief, tijdbeheer, flexibiliteit en teamwerk. Veel afgestudeerden gebruiken deze vaardigheden om advocaat of advocaat te worden, maar anderen vestigen een loopbaan in het onderwijs, openbare diensten, HRM, management, als paralegals, gecharterde secretaresses of in financiële diensten. Deze kwalificatie kan ook worden gebruikt om door te stromen naar een postgraduaat in de rechten, zoals een LLM, of op aanverwante gebieden zoals management, marketing en accountancy.

Goed om te weten

Deze graad in de rechten wordt erkend door de Solicitors Regulation Authority (SRA).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Lees meer

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Lees Minder
Larnaca , Paphos + 1 Meer Minder