LLB (Hons) Law with Psychology

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Wij zijn de eerste Britse aanbieder van hoger onderwijs die LLB (Hons) Law with Psychology aanbiedt in een 100% online en parttime format. Deze gecombineerde honourscursus brengt de spannende werelden van recht en psychologie samen, voor diegenen met een grote interesse in deze complementaire en carrière-gerichte onderwerpen *.

De presentatie van meerdere perspectieven tijdens de cursus zal je aanmoedigen om je kritische denk- en analytische vaardigheden te ontwikkelen bij het benaderen van verschillende psychologische theorieën en juridische kwesties, en je zelfvertrouwen te verbeteren wanneer je ze toepast op echte situaties.

De juridische elementen van deze cursus omvatten een uitgebreid scala aan essentiële juridische onderwerpen, waaronder contractenrecht, strafrecht, het recht van de Europese Unie, het Engelse rechtsstelsel en nog veel meer. De inhoud van de cursus bevat ook de zeven grondslagen van juridische kennis die vereist is om de wet te laten naleven door de regelgevende autoriteit van de Solicitors (SRA).

De modules over psychologie geven je ook diepgaande kennis van kernspecialistische gebieden binnen de discipline, waaronder sociale psychologie, psychologische ontwikkeling en nog veel meer.

Ten slotte biedt dit programma u ook de mogelijkheid om uw kennis te ontwikkelen op een gebied van psychologie of wetgeving dat relevant is voor uw carrière of interesses via een verscheidenheid aan diverse optionele modules. Deze omvatten onderzoekspsychologie, redeneren en besluitvorming, ontwikkelingswetenschap en meer.

Let op: deze cursus is niet geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS).

* De startdatum en details van deze cursus zijn nog steeds onder voorbehoud van goedkeuring door de universiteit. In het geval dat goedkeuring niet wordt verleend op de startdatum van uw cursus, wordt een alternatieve datum aangeboden of een volledige terugbetaling gegeven. Als we wijzigingen in dit programma moeten aanbrengen als onderdeel van het validatieproces van de University of Essex, zullen we dit zo snel mogelijk aan u communiceren.

Carriere vooruitzichten

Wat uw carrièredoelen ook zijn, deze internationaal gefocuste gecombineerde cursus is perfect voor iedereen die een goed begrip wil krijgen van de disciplines rechten en psychologie op een bachelorniveau.

Het niveau van concurrentie in de juridische sector is hoog, en deze ongebruikelijke mate is zeer voordelig om op dit gebied op te vallen.

Personen die in een breed scala van andere beroepen werken, zoals HR, de ambtenarij, accountancy, strafrecht, gezondheidszorg en veiligheidsdiensten en meer, zullen de vaardigheden en kennis die door dit programma is verkregen, kunnen gebruiken om hun eigen werkmethoden door te geven.

De vaardigheden ontwikkeld op dit programma zijn niet beperkt tot carrière-specifieke vaardigheden; afgestudeerden van het programma verwerven ook overdraagbare vaardigheden in onderzoeksontwerp, tijdbeheer en zowel verbale als schriftelijke communicatie die een aanvulling vormen op de rollen in de juridische, sociale of academische sector.

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van sleutelvaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

Toelatingseisen1. Academische toegangsweg

Om te voldoen aan de vereisten van de Academische Ingangsroute voor de LLB (Hons) Wet met Psychologie, moet je minimaal over de volgende kwalificaties beschikken:

 • Drie A-niveaus of gelijkwaardig; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig.
 • Als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit, moeten studenten een gratis online Engelse toets doorstaan.

U hoeft uw kennis van het Engels niet te bewijzen als u de nationaliteit hebt van of in het bezit bent van een kwalificatie die gelijkwaardig is aan een Brits diploma in een van deze landen.

U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren2. Ingangsroute werkervaring

Om de LLB (Hons) Law with Psychology-graad aan te vragen via onze Work Experience Entry Route, moet je aan de volgende criteria voldoen:

 • GCSE wiskunde en Engels in de rang C of hoger, of gelijkwaardig
 • Drie jaar relevante werkervaring; plus
 • Als Engels niet je eerste taal is, IELTS (Academic) 6.0 of gelijkwaardig
 • Als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit, moeten studenten een gratis online Engelse toets doorstaan.

U hoeft uw kennis van het Engels niet te bewijzen als u de nationaliteit hebt van of in het bezit bent van een kwalificatie die gelijkwaardig is aan een Brits diploma in een van deze landen.

U moet uw eerste toewijzingsset tijdens de eerste 21 dagen van de cursus doorgeven om verder te kunnen studeren.

21 dagen niet-goed-geld-terug garantie

We willen u de mogelijkheid bieden om een ​​cursus University of Essex Online te ervaren voor een proefperiode van 21 dagen. Daarom hebben we onze geld-teruggarantie geïntroduceerd. Als je de cursus start en besluit dat het je de eerste drie weken niet is, krijg je een volledige terugbetaling.

Leren en beoordelen

Online studeren geeft je de vrijheid om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt - thuis, tijdens je lunchpauze of waar dan ook, je hebt toegang tot internet.

Al onze online cursussen hebben een indicatieve studieduur die een leidraad is voor hoe lang uw cursus duurt om te voltooien. De werkelijke duur kan langer of korter zijn, afhankelijk van je studietijd, gekozen studiemogelijkheden en beschikbaarheid van de module. Het is mogelijk om je studies sneller af te ronden dan de indicatieve cursusduur door op bepaalde momenten modules te verdubbelen; minimale studieduur duurt echter wel.

Al onze cursussen hebben het hele jaar door vaste startdata. Ons academisch jaar is georganiseerd in modules, meestal met een pauze van één of twee weken tussen modules en een gestructureerde onderbreking van drie weken voor de kerstperiode. Studenten ontvangen een cursusrooster tijdens het sollicitatieproces.

Lesmethoden en stijl

Omdat we een 100% online universiteit zijn, gebruiken we een virtuele leeromgeving in plaats van een traditionele campus. Het systeem traceert en beheert het leerproces in realtime en biedt u directe toegang tot uw leermateriaal.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet. Alle cursussen worden alleen in het Engels aangeboden.

Je wordt gedurende je cursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor. Om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je van je mentor nodig hebt, hebben we onze klasgroottes voor 20 studenten.

Beoordeling

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. LLB (Hons) Law with Psychology-opdrachten zijn gebaseerd op echte werkervaring en worden voortdurend beoordeeld door docenten.

U bent altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang vanaf het begin van het programma, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden.

Wij zijn van mening dat deze transparantie u de informatie geeft die u nodig hebt om het beste uit uw cursus te halen. We bereiken dit door:

 • uw cijfers duidelijk laten zien in uw cijferboek, dat kan worden bekeken wanneer u zich aanmeldt op het leerplatform
 • de snelle doorlooptijd van het werk beoordeeld om ervoor te zorgen dat uw cijferboek altijd up-to-date is
 • beoordeling van uw werk doorheen de module in plaats van te wachten op eindexamenexamens
 • ervoor zorgen dat u regelmatig contact hebt met uw studentenadviseur
 • de eenvoud en transparantie in het ontwerp van onze beoordelingscriteria

We hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat het werk van studenten authentiek is. Naast het feit dat alle werkzaamheden frequent worden beoordeeld, gebruiken we een goed ingeburgerd elektronisch controlesysteem om te controleren op plagiaat.

Na succesvolle afronding van uw LLB (Hons) -wet met een diploma Psychologie , wordt u uitgenodigd om een ​​afstudeerceremonie bij te wonen aan de University of Essex, Colchester Campus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lees meer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Lees Minder
Colchester , UK Online + 1 Meer Minder